- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
Luck Dragon #25927 üzenetére
Itt a szétszedős videója.
-
draco31
veterán
válasz
Luck Dragon #25924 üzenetére
Öcsémnek is jobb felső sarka kezdett el elengedni, meg jobb oldalt is kicsit, illetve alul végig. De még erősen gondolkozok, hogy szétszedjem-e újraragasztani, vagy várjak még. ( kb. 30 kijelző cserén vagyok már túl mindenféle telefonnal )
Egyébként az amazfit bip óra is sok embernek ledobta a kijelzőt, a sajátomat egy hete ragasztottam újra. -
draco31
veterán
Van a telefonban fekete mód, vagy mi annak a neve, vagy kell rá külön téma?
-
draco31
veterán
Sziasztok!
1 éve nyúzza öcsém ezt a telefont, most azt vettem észre, hogy alul végig mozog a kijelző, és jobb felül is kb a telefon közepéig mozog. Ez tipushiba? -
draco31
veterán
Öcsém 3 hét alatt már rendesen összekaristolta a gyári fóliát. Az üveg fólia felfekszik rá rendesen, vagy a széleken levegős marad körben?
-
draco31
veterán
Holnap érkezik öcsémnek egy 32 gigás változat.
Mennyire karcolódik? Nekem Note 4-es van, most egy éves, igaz hogy zsebkendőn kívül mást nem rakok mellé, de karcmentes. Nem volt rajta fólia sosem.
Itt mi a helyzet? -
draco31
veterán
Eustock-on nem látom ezt a telefont, nem is lesz már?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest