- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
andHermann
tag
- nincs véletlen hívásblokkolás beállítva?
- másik SIM Slot?
- másik SIM-mel próba és ha azzal megy, akkor ebben az irányban további nyomozás, esetleg SIM csere kérése szolgáltatónál?Most hirtelen ezek jutnak eszembe.
Aztán egyéb hálózati beállítások, ill. ha garis, akkor telefon gariztatása természetesen.
-
-
Az Xposed Nougat épp egy hete jelent meg, telepítsd fel mellé a GravityBox[N]-ot (N = Nougat) és ezután olyan szinten lehet testre szabni a rendszert, amit még (kis túlzással) a miui is megirigyelhet (kipróbálva, tökéletesen működik a GravityBox)!
A GravityBox az xposed modulok királya. A legsokoldalúbb módosításokat teszi lehetővé egy felületen keresztül. Záróképernyőtől kezdve a navbar-on át a gombok viselkedéséig minden módosítható vele...
A többi modult is kezdik Nougat kompatibilissé tenni.
-
Pontosan így vagyok vele én is! ugyan annyi elővenni a kártyát mint a telót!
Én inkább arra tippelek hogy akik ennyire erőltetik ezt a NFC dolgot azok is csak azért HOGY VILLOGHASSANAK HOGY ŐK TELEFONNAL FIZETNEK, NEM BANK KÁRTYÁVAL!
egyszerűen csak feltűnési viszketegségben szenvednek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest