Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Én úgy vagyok ezzel az akku dologgal , hogy ha 1 napot végigmegy mindenféle energiatakarékosság nélkül úgy hogy nem kell azon agyalnom melyik alkalmazást ne indítsam el vagy tiltsam le , akkor már elégedett vagyok.
Teljesen használható az A1 akkuja.
Ha csak 15 % lenne estére akkor is ezt mondanám. Így is úgy is töltőre megy.
Note 4 akksija világbajnok volt. Az remekül bírta. Este ugyanúgy ment töltőre a másnap miatt.
Hisz senki nem indul neki 20 30 40 %-os töltöttséggel -
Magnat
veterán
Szia,
Azért az sem normális, h a 3S-t minden éjjel töltötted, akkor ott vagy erős elhasználódás volt vagy vmi más bug ... Kizártnak tartom, h azonos felhasználás és feltételek megléte esetén az A1 tovább bírja... Az egyetlen amiben jobb az A1, h a 625 már 14nm, de az tutira nem ellensúlyozza a kisebb képátlót, kisebb felbontást, kevesebb ramot, lassabb (és ezért takarékosabb) soc-ot, meg a 33%-kal nagyobb akkut. Én magam Note 3 Pro SE-ről jöttem, az is jóval tovább bírta az A1-nél.
-
-
retesz147
addikt
Végül is bedobom ide is....Nekem sajnos csak ennyi szerepel rajta...
számla+gari -
juuzer
addikt
Wow nagyon szépen köszönöm, ez lett vêgül a megoldás!
Pedig már kezdtem tépni a hajam, hogy állandóan ott van az EKG ikon!
Strangers: Nem, csak így beszélek alapjáraton. Nem hinném, hogy annyira zavaró lenne, elvégre ezért még senki nem szólt be nekem. Egyébként meg én se szólok be senkinek amiért nem tudja használni a ba-be és ban-ben ragokat, pedig vannak jópáran ilyenek eme kedves kis fórumon.
-
-
Zsoleszhun
addikt
A Nova mellé rakd fel. tesla unread-et ez megoldja. A status bar ikonjait a kezelőfelület hangolóban tudod ki-be kapcsoni.
-
Zsoleszhun
addikt
Ezt a MSVII tokot már ajánlották itt is.
-
Zsoleszhun
addikt
Az előlap fehér, szerintem szép élőben is de ez szubijektív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest