Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• juuzer

addikt

válasz Nagyfejű #15644 üzenetére

Na szóval most azt hiszem kapni fogok hideget-meleget! :D

Alapvetően szeretem mindkét telefont. De szerintem a P9 még mindig jobb nagyjából mindenben.

Az A1 előnyei számomra a stock Droid és a támogatása. Mindemellett pedig akkuidőben is jobban teljesít, mint a P9-em. Emellett maga a méret és a forma is nagyon tetszik, de ez már inkább csak nekem előny.

A P9 mellett nálam a kijelző minősége, a sokkal jobb kamerás képességek és az erősebb hardver szól. + a szögletesebb, "Lumiásabb" formaterv is. Mindemellett gyorsabb, UFS tárolóval rendelkezik, míg az A1 csak eMMC+vel, így a Huaweien az appok indulása általában gyorsabb. Kamerák tekintetében tapasztalataim alapján mind az előlapi, mind a hátlapi kamera sokkal de sokkal jobb, mint a Mi A1-en. Hozzátartozik a képhez, hogy megfelelő fotós tudással mind2 telefonnal lehet szuper képeket csinálni (ajánlom figyelmedbe a Fotók, videók mobillal csoportot), viszont point&shoot-ban nekem a P9 sokkal jobb. Az A1 kijelzője nekem kissé fakó, a P9 kontrasztaránya jobb.

Beszélgetési hangminőségre mindkettő elég szépen és tisztán szól. Talán az A1 picivel jobb.

Fülesre jutó hangminőség jó és hangos mind2 telefonnál, az A1 maximum hangereje magasabb.

Igaz, hogy a P9 meg-megdöccen, viszont összeségében erősebbnek érzem az A1-nél. Általában az a vesszőparip, hogy a gépelési sebesség/élmény milyen. A P9-en jobb.

Én személy szerint nem feltétlen váltanék P9-ről A1-re, csak akkor, ha a frissítések és a "naprakész Android" (mert ugye a 8.1 pl a Nokiákra kijött már...) fontos, akkor mindenképp, mert 60 ezer forint körül jelenleg kb nincs alternatívája. Ha a jobb kamera a fontos, akkor egyértelműen P9.

Én személy szerint nem váltanék, mert hiába ennyire jó az A1, azttól még középkategóriás telefon és ezt érezni is. Ha flagshipekhez vagy szokva, akkor bizonyos tekintetben csalódás lesz.

[ Szerkesztve ]

Vamos a la playa.

Új hozzászólás Aktív témák