- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukukk
csendes tag
Sziasztok.
A VoLte-nek hogy lehet előcsalni a bekapcsoló gombját a Beállítások menüben? Vodafonos vagyok és xiaomi.eu 11.0.8 van fönt. -
kukukk
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi eu 11.0.8-on a "lelakatolt" alkalmazásokat is kilövi a rendszer, ha néhány órát nem használom a telefont!
Lehet ez ellen tenni valamit? -
kukukk
csendes tag
Sziasztok!
Az AOD menüben bekapcsoltam az animációt de ha értesítés jön csak egyszer jelez!
Ez így rendben van?
Nem kellene folyamatosan villognia amíg meg nem nézem hogy mi történt? -
kukukk
csendes tag
Még egy furcsaság!
A belső tárhelyen egy "X Mi 9T Pro" nevű mappában volt néhány hangfálj
a régi Oneplus 3-asomról, amiket root után be akartam tenni a rendszerbe (csengőhangok,értesítések,stb.)! A sikertelen flash-elések miatt többször törlődött a belső tárhely, végül ezt a mappát már nem is másoltam vissza.
Semmilyen buherálást nem csináltam a telón, ennek ellenére Oneplus 3 -as a nyitó és záró hangom!
Ime:Oneplus 3 lezárási hangÉrdekes hogy az eredeti hangok a helyükön vannak, illetve már a belső tárhelyen sem léteznek a Oneplus-os hangfájlok!
Ime:Eredeti fájlok a helyükönVolt újraindítás, illetve recovery-ből wipe cache, és wipe dalvik!
Nem értem! -
kukukk
csendes tag
Amikor fel tudta rakni TWRP-t akkor ezt a zip-et flash-eltem:
"miui_RAPHAELEEAGlobal_V11.0.3.0.QFKEUXM_153f9511ae_10.0.zip"Ha nem volt TWRP akkor a Kínai Mi PC suite-al csináltam és ezt tallóztam be:
"raphael_eea_global_images_V11.0.3.0.QFKEUXM_20191029.0000.00_10.0_eea_80e1c5de81.tgz"Nem jó romot raktam fel vagy mit rontok el?
-
kukukk
csendes tag
válasz
Milestone2 #2099 üzenetére
-
kukukk
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget de péntek este óta küzdök a telefonnal mostanra sikerült életet lehelni bele és nem kezdeném újra!
De gondolom hamarosan úgyis jön majd frissítés és akkor majd csinálok videót!
Mégegyszer köszi mindenkinek! -
kukukk
csendes tag
válasz
mgTerminator #2092 üzenetére
De Nekem ilyenkor törli a data-t !
-
kukukk
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2089 üzenetére
A recovery vagy a telefon?
Bocs ha értetlen vagyok de nem szeretnék belefutni egy "format data"-ba! -
kukukk
csendes tag
válasz
Blackphant'r #2086 üzenetére
Először OrangeFox-R10.0_7-et de ha rendszert lezártam pl.:mintával recovery is lezárt! Azután megpróbáltam ezt: TWRP 3.3.1-25 Unofficial by mauronofrio, az eredmény ugyanaz lett!
Volt hogy a fastbootból sem tudtam recovry-t flash-elni és csa k a "kínai_MI_PC_Suite"-al tdtam életre kelteni a telót!
A Kínai pc suite flash után:
felraktam a "mauronofrio" féle TWRP-t,
reboot recovery ,
format data,
flash "Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_10.20.2019.zip",
reboot recovery,
mount: cache, system, vendor, firmware
reboot recovery
flash magisk 20.3
reboot system
Így most a telefonom nincs lezárva és beenged a recovery is!
Most az a kérdés hogy ha jön egy frissítés és utána lezár a recovery akkor ismét format data!
Jelenleg abban bízhatok hogy a Viktor0610 által említett módszer működik ! -
kukukk
csendes tag
válasz
Milestone2 #2084 üzenetére
Akkor most...?
Puding próbája...? -
kukukk
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2081 üzenetére
-
kukukk
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2079 üzenetére
Köszi de sajnos Mi 9T Pro-n nem találom!
-
kukukk
csendes tag
Hogy lehet ki illetve visszakapcsolni?
-
kukukk
csendes tag
Sziasztok!
Újabb problémába futottam!
Ha valamilyen képernyőzárat beállítok ( pl.: minta ) akkor a recovery-be való belépéskor (többet recovery-t is kipróbáltam) szintén kéri a mintát, viszont akkor mindent töröl! Kivéve ha megszüntetem a telefon titkosítását amit meg nem szeretnék!
Hogy lehet megoldani hogy titkosítva maradjon a teló és be tudjak lépni a recovery-be is? -
kukukk
csendes tag
válasz
Blackphant'r #2071 üzenetére
Köszönöm!
-
kukukk
csendes tag
válasz
Blackphant'r #2068 üzenetére
TWRP 3.3.1-32 Unofficial by mauronofrio + Magisk van fent.Az a bajom hogy a TB megkapta a root jogot de nem tudom törölni rendszeralkalmazásokat! Olyan mintha nem lenne root. Megnéztem a "XiaomiADBFastbootTools" programmal hogy mi a helyzet. Fastboot módban azt írja "unlocked" de ha újraindul a rendszer és a magisk fent van akkor viszont azt hogy "locked"! Ha nincs Magisk telepítve akkor rootolhatom a telót, de ha fent és elindul a rendszer akkor olyan mintha nem menne a root !
-
kukukk
csendes tag
válasz
Blackphant'r #2064 üzenetére
Akkor a recovery-vel van a baj? 11.0.3. EU romhoz melyik lehet jó?
-
kukukk
csendes tag
Legyalultam mindent, újra raktam a romot, kétféle recovery-vel próbáltam, Magisk-ból vagy 3 félét és mindig ugyanaz az eredmény! Nincs több ötletem!
Leírnád hogy Te hogyan csináltad? -
kukukk
csendes tag
válasz
Milestone2 #2052 üzenetére
Megpróbálta a nyitást de "Device Unlocked".
A "Verifying Device" -ig jut, és piros "x"-et ír és nem megy tovább. -
kukukk
csendes tag
válasz
Milestone2 #2050 üzenetére
Írja újraindításnál hogy Unlocked! De pl TB-vel akartam törölni a Chrome-t és nem engedi pedig megkapta a root jogot!
-
kukukk
csendes tag
A 9T fórumon levő leírás szerint csináltam. A nyitás rendben lefutott, majd TWRP is simán felment, A romot nem raktam újra de csinálta Full Wipe-ot, majd Magisk telepítés volt!
Mit lehet most csinálni? Próbáljam meg újra nyitni a Bootloader-t?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest