- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
torrente777 #9683 üzenetére
Kösz, kipróbáltam, úgy fest, működik.
De mi változott?
Eddig is szinkronizálva voltak a névjegyek a Google fiókkal, sem a Redmi Note4-en, sem itt a korábbi rendszereken (gyári EEA, majd az eu dev) nem volt ezzel gond.
Az új eu dev, a 20.1.16 felrakása után jött ez elő.
+1: a google szinkronról nem szívesen mondanék le. -
Uzsidoboz97
csendes tag
válasz
torrente777 #8811 üzenetére
l +#8812.
Köszönöm, hogy megnéztétek.
Nem tudom pontosan mi ez com.miui.aod ez a teljes neve. Pedig az AoD-om ki van kapcsolva. Én hülye próbáltam root browser-ben törölni, de kaptam érte egy Bootloop-ot.
Csinálok egy backup-ot. Nyomok egy FR-t hátha. -
kelly416
veterán
válasz
torrente777 #8376 üzenetére
Csak éppen Xiaomiék tudják majd, hogy volt már nyitva, mert onnan kell kérni engedélyt. De eladáskor mondjuk az új tulaj már nem fogja tudni, mert a saját fiókjával újra engedélyt kelle kérjen.
Ez kb. csak akkor lenne érdekes, ha nyitáskor megszünne a gari, de tudtommal nem érinti a garit a nyitás ténye.
-
bl4ze
veterán
válasz
torrente777 #7806 üzenetére
+1 én is évek óta Textra
Hibátlan, én is sok SMSt küldök munkám miatt és kiválóan működik. -
defygaben77
tag
válasz
torrente777 #7806 üzenetére
Köszi, ez most jónak tűnik!
Azért röhej, hogy a gyári használhatatlan...
-
trouble
senior tag
válasz
torrente777 #6688 üzenetére
10-nél kiírta !
-
Liar
tag
válasz
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
És a Telenor? :)
-
blatam
friss újonc
válasz
torrente777 #6108 üzenetére
Köszi szépen! Azt még nem próbáltam, remélem segít.
-
szimla65
aktív tag
válasz
torrente777 #5909 üzenetére
Köszönöm,akkor most megint neki kezdek.
-
Obyboy
addikt
válasz
torrente777 #5801 üzenetére
Redmi K20/Mi 9T (davinci) nincs a listában.
-
oska24
tag
válasz
torrente777 #5511 üzenetére
Az összefoglalóban is benne van, de itt a link:
[link]Fejlesztői menü bekapcsolása:
Settings (Beállítások) => About phone (Telefonról) => MIUI verzió vagy BUILD hétszeri megnyomása, ezek után megjelenik a menüben a Developer options (Fejlesztői lehetőségek/beállítások) menüpont
Beállítások=>Rendszer/további beállítások=>Fejlesztői lehetőségekEzekből a linkekből mindent megtudsz..
-
spect80
senior tag
válasz
torrente777 #5511 üzenetére
Le kell tölteni egy alkalmazást pc-re, azon bejelentkezni miui accounttal és a telefont fastboot módban lehet nyitni. Szerintem telefonról nem megy. Ja és a nyitás visszaállítja a gyári beállításokat
-
laci laci
addikt
válasz
torrente777 #5424 üzenetére
Olvastam róla(d), de sajnos valamiért ő (vagy te) már nincs.Na ez jó hír, ha tudok segíteni, mint amatőr, szólj, írj..
-
Obyboy
addikt
válasz
Én OPO-n romoltam (csak mint felhasználó és tesztelő) a 9T előtt, nem találkoztam a romoddal de ha 9T-re újra elkezded szívesen teszteltem majd.
-
válasz
1-2 évig én is a rabja voltam de aztán abbahagytam mert bele lehet golyózni
Mostmár global stableval használom és nem variálok. -
válasz
torrente777 #5422 üzenetére
Ez szép!
E gyébként nem off téma ha berakod a mi 9t kijelzőidejét sem pedig az ha más(esetleges régebbi) telefonoddal összehasonlítod és véleményt írsz a kettő közti különbségről.
-
laci laci
addikt
válasz
torrente777 #5420 üzenetére
Akkuba jobb a xiaomi? Az aod módosulni is fog..Csak a választ kérlek ragd off topik-ba, mert kapunk érte.. 😀
-
laci laci
addikt
válasz
torrente777 #5400 üzenetére
Off téma. Amúgy már nem tetszik a mate 20 pro? Egy ideig gondolkoztam rajta, hogy vegyek egyet.
-
Obyboy
addikt
válasz
torrente777 #5398 üzenetére
A Mi9T-n még várom, hogy nyithassam a BL-t. Előző telómon nyitott BL + TWRP + Magisk-kal root jog megadva. Simple és UniCredit app csak szólt, hogy rootolt a teló így veszélynek lehetek kitéve de ennek ellenére működtek rendesen
, egyedül a TVGO vágta be a hisztit és nem volt hajlandó elindítani a műsor lejátszását.
-
hito
nagyúr
válasz
torrente777 #5398 üzenetére
Nem, egyáltalán nem 100%. A banki appok vagy működni fognak utána, vagy nem. OTP-s biztos nem fog menni. Az ujjlenyomatolvasót nem bántja.
-
Faby
senior tag
válasz
torrente777 #5321 üzenetére
Gyári romon (mind global, mind EEA) sajnos egyelőre nem. Ugyan csak a MIUI 10-et ismerem, de ha jól olvastam ez nem változott a 11-el sem.
Ha teljes funkciós AOD-t akarsz, akkor xiaomi.eu rom a megoldás, de ahhoz bootloader nyitás, TWRP (custom recovery) telepítés kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest