- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jon100
újonc
[link] Ez egy orosz oldal a harmadik csoportban vannak a Miui 11 témák csak regisztálva lehet letölteni. Csak szolok a komolyabb témák ami teljesen átszabb mindent szinekben az orosz nyelvre is átír dolgokat, pl. a tárcsázó megy egykét dolgot én három témából raktam össze az enyémet kikell probálni kinek mi jön be. Valamelyik téma csak akkor müködik teljesen ha ki van kapcsolva a sötét mod de valamelyiknél meg pont bekel kapcsolni hogy minden funkcio müködjön.
-
Fulár
senior tag
Kösz!Nekem cseszik.Esetleg megpróbálom törölni majd újra feltelepíteni az adott témákat.
Az áruházból letöltött témáknál rengetegre fel is dobja a figyelmeztetést,hogy nem kompatibilisek.Amelyek pedig igen azok sem változtatják meg a status bart.És nálam vannak megjelenítési bugok is.Pl a tárcsázó egyátalán nem látható stb. -
mizoli
addikt
Elvileg van valahol olyasmi, hogy alapértelmezett alkalmazások. Itt -szintén elvileg- be lehet állítani, hogy mivel nyiljanak meg pl. a linkek.
Egy (főleg gyári) app letiltást meg akkor vesz figyelembe a rendszer, ha akar. Root kell hozzá, és le kell törölni ami nem kell.
-
kelly416
veterán
Előtte Redmi Note 4-em volt (meg egy rövid ideig Mi A2 lite), feleségemnek még mindig az van, Anyámnak is, bár Neki jóval megjelenés után szereztük be, és mindketten megelégedéssel használják még ma is, úgyhogy visszacsábultam. A kamera miatt hagytam ott a RN4-et, de ahogy elnézem itt már kamerában sem maradnak el nagyon, az S9-et meg naponta 2x töltöm, egyszer estétől reggelig 100-ra, egyszer meg du. 40-80 viszonylatban PUBG előtt. Nem annyira zavar, mert van QI mindenhol (otthon, autóban, irodában), de az már bosszant, hogy nem tudok elmenni egy oktatásra, egy egész napos vonatozásra meg sehová powerbank nélkül. Úgyhogy jövök vissza, kerítek egy jó RR rom féle romot, és boldog leszek nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest