Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
válasz Busterftw #4866 üzenetére
A 2 vagy több K-s felbontás telefon kijelző méretben erősen parasztvakítás jellegű dolog volt hacsak valaki nem VR-ozik mint az állat.A gyártók sokszor csak a"divat trendek"meglovagolása miatt alkalmazták illetve erődemonstráció miatt.Most már erősen kezdünk visszatérni nagy átlagban a Full Hd plus panelekhez.Szerintem nem véletlenül.Ekkora méretben ilyen távolságról nézve az emberi szemnek ez így bőven elég!
Más:Gyerekek!Ne már!Tényleg senki sem használ Eu Devet aki rá tudna lesni arra,hogy nála működik e a Wifi Direct???Hálás lennék érte!Napi szinten használom(használnám)de még a tegnapi frissítés után sem működik pedig azt teljes gyaluval raktam fel.Jó lenne tudni,hogy a Rom hibája vagy egyéni gebasz.
-
Laraxior
titán
válasz Busterftw #4866 üzenetére
Én G4ről váltottam 9T Pro-ra, pont a héten. Elég sokáig használtam a G4-et, de muszáj volt lecserélnem. Kicsit furcsa a rendszer, még ismerkednem kell vele, hogy mi hol van, de nem csalódás a telefon. A kijelzője is sokkal szebb az amoled miatt. A felbontás különbséget észre se lehet venni.
Az üzemidőről nem is beszélve, ami ugye vállalhatatlan a G4--nél, a melegedésről nem beszélve.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Assassin's Creed: Valhalla
- The Elder Scrolls V: Skyrim