- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Callisto #9438 üzenetére
Amióta létezik EU global rom,sajnos sokan hajlamosak összekeverni a xiaomi eu custom rommal,így járt a kolléga is . Ez az új EU rom még nem régóta létezik,talán épp a Mi 9T óta.
Azt sem sokan tudják,hogy a Mi 9T óta meg megszünt a miui tárcsázó és miui sms is,csak google app van helyettük.(állítólag GDPR miatt),a Mi 9 T Pro már ezzel jött ki. A választásnál ez is figyelembe vehető! Ezt még nem láttam leírva ahol a két teló közül való választásról írtak. Persze ez csak kizárólag MIUI fun- okat érint😁Blue meth: az EU és MI global rom majdnem egyforma,mindegy milyennel kapod. Az EU-s romban kevesebb a reklám,ennyi a különbség. Bangood rol jött MI globallal,de pl. Gearbest EU rommal küldi. Ezzel ne foglalkozz. Egyébként átjárható a két rom.
-
zkosaras
aktív tag
válasz
Callisto #9396 üzenetére
Van egy olyan módszer, hogy ha a gyári galéria app-ban beállítasz egy videót videóháttérnek lock és home screen-re utánna már be tudsz állítani bármilyen elő hátteret, ami megjelenik a lock screen-en is. Egy kigyomlált rendszernél viszont ez nem tudom mennyire működik...
-
Barnahalo
tag
válasz
Callisto #9390 üzenetére
Nekem probléma nélkül mennek az élő háttérképek. Akár azok is, amiket én készítettem.
Esetleges szolúsön:
-Beállítás mindkettőnek
-Régióváltás Svájcra (valaki már írta)-Élő Háttérképek menünél van egy + jel jobb oldalt lent. Ott beimportálod manuálisan amit szeretnél.
*Ha nem megy így sem akkor én is megvagyok lőve.*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest