- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szabi__memo #13964 üzenetére
Nálam most a telefon csere nem igazán jöhet szóba, max ha bedöglik... arról nem is beszélve, hogy nem is nagyon látok olyan készüléket amire azt mondanám hogy jöhet, pláne nem jön be az olyan készülék aminek a kijelzőjét átlyukasztották ilyen olyan módon a kamera miatt, tudom sokakat ez nem zavar, de engem nagyon, a hátlapra szerelt újlenyomat olvasó se jön be nekem, még készülék oldalára szerelt verzióval még el lennék, de az sem mindegy melyik oldalán van készüléknek és mi a pozíciója, én pl. balkezes vagyok, és ugye nem mindegy mekkora az illető tenyere, és milyen hosszúak az újai.
Ennél a Mi9T-nél már jól működik a kijelzőbe épített újlenyomat olvasó (legalábbis nálam) 10 ből 10 alkalommal felold és már egész gyorsan, de itt sem túl optimális az ujjlenyomat olvasó rész pozíciója, nagyon a kijelző aljára került így nem túl kényelmes a feloldás, ha mondjuk a kijelző alsó negyedére került volna az szerintem optimálisabb lett volna és kicsit nagyobb területtel kisebb és nagyobb újjal is könnyen feloldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged