- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
Topikgazda
A13-as romok közül eddig ezeket próbáltam:
- Derpfest: valamennyire testreszabható, viszont atom stabil és gyors, néha van egy pici bug az új romban amit napokon belül javít a fejlesztő.
- Spark: brutál módon testreszabható, kb havonta van új bulit, lehet csak saját tapasztalat de nekem pár dirty flash után veszettül merült.
- Cherish: brutál módon testreszabható, kb havonta van új bulit, lehet csak saját tapasztalat de nekem pár dirty flash után veszettül merült.
- PE+: kb mint a Derpfest, gyors, stabil, kb havonta van új build.
- Kenvyra: a dcos utódja, ma tettem fel először így még nem igazán tudok nyilatkozni. Telegram csoportja és Siriusb tapasztalatai alapján stabil, gyors és takarékos.
Ezekről válnak tapasztalataim. Ha nem szeretnél clean flasht de bevállalod a havi/heti több dirty flasht akkor Kenvyra vagy Derpfest mehet szerintem. Viszont ha dirty flasht is ritkítanád akkor PE+.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon kellemes volt az Mi 9-paletta korábbi két tagja is, viszont a megjelenés, a teljesítmény, az üzemidő és az ár a T-s változattal lett leginkább harmonikus.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest