- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
carr
őstag
válasz
xabolcs #8841 üzenetére
mind2 simen van mobil adat. 3g az 1. simen 20g a 2.n.
volte is megy, igen. legalábbis bekapcsoltam
https://www.kinadroid.hu/2019/07/05/volte-szolgaltatas-bekapcsolasa-xiaomi-keszulekeken-1/
ezzel.
Tisztában vagyok vele elvileg mit kell tennem, hogy menjen. -
xabolcs
őstag
válasz
xabolcs #8841 üzenetére
A pelda kedveert en a masodik kartyat neveztem ki telefonalos kartyanak, az elsot pedig mobilnetnek.
Az alabbi beallitasokkal rendben mukodik az, amit magadnal hianyoltal:
Lathato, hogy alaphelyzetben a mobilnetes, 1. sim-et hasznalja nethez (4G), de egyebkent mindket kartya az LTE halozathoz kapcsolodik (VoLTE).
Hivas kozben csak egy kartya aktiv, amelyiken telefonalok, a 2. sim. Lathato, hogy ez kapcsolodik adathalozathoz es van is internet.
-
emilll
tag
válasz
xabolcs #8770 üzenetére
Igen, ez is volt, de megtaláltam rá a megoldást. Bár akárhogy kerestem, sehol nem írták, hogy ez mit is csinál azon túl, hogy valamit a registryben szerkeszt. Annyit látok, hogy köze van az USB 3.0-hoz, de hogy mit változtat a gépen azt nem tudom. Érdekes módon akárhol kerestem csak néhány embert érdekelt (ők se kaptak választ), a többiek kérdezés nélkül megcsinálták a változtatást.
-
mekker
őstag
válasz
xabolcs #8748 üzenetére
Én még nem nagyon próbáltam - azóta, hogy mókoltam rajta -, de kíváncsi vagyok, hogy lehet legegyszerűbben tesztelni, hogy működik-e az érintéses fizetés.
Amúgy még azt találtam ki, hogy legrosszabb esetben létrehozok egy profilt csak ilyen appoknak, meg telós fizetéshez, és akkor ott szinte biztosan menni fog minden. -
carr
őstag
válasz
xabolcs #8720 üzenetére
Töltőn ha megpróbálom indítani felvillan hogy akku nuku aztán alul powered by android és kezdi elölről. Nem tölt be. Semmit .ha csak úgy megpróbálom bekapcsolni semmi nem történik.
Jozso nem reagálok érdemben. 2 telefonszerelőnél valószínűleg több xaromi megfordul mint a családban. Nálunk is ez az első ami kimúlt, pedig megfordult jó pár nálunk is... illetve a redmi 1s anno de az már állás alatt adta be. Egyszer csak nem kapcsolt be. Zenelejátszó volt miután lecseréltem 4xre. Soká bírta.Mekker: ld.fenn. nulla zéró kuka semmi reakció
-
szs85
aktív tag
válasz
xabolcs #8674 üzenetére
Szerk: külön hozzászólásnak szántam, nem válasznak. Bocsánat
Egy kérésem, kérdésem lenne felétek: kettő romon néztem eddig, de visszatértem a xiaomi.eu-ra, hogy ha a 3 gombos navigációnál a recent/alkalmazásváltó gombra kiosztom azt az extra funkciót, hogy open/close menu, az a crdroidon és lineagen nem működött, a xiaomi.eu-n igen. Megszoktam, hogy ha a chromeban ha keresni akarok egy honlapon, akkor nem jobb felső menu gombot érintem a menü megjelenítésére, hanem a dedikált virtuális gombot lent hosszan, így fogás váltás sem kell. Kicsi kezem van.
Plusz van egy régi játék appom, már a play-en sincs fent, ahol csak így tudom a settings menüt előcsalni, mert nincs ikonja az alkalmazáson belül.Megnézné nekem valaki, hogy azon a custom romon, amit éppen használ a chrome-nál működik-e így ez a funkció?
Nagyon hálás vagyok előre is -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
xabolcs #8645 üzenetére
Nem tennék ilyet: nekem a MIUI felülete nagyon bejött (a REDMI 4X majd a Mi9SE előtt windowsos telóim voltak), a stock Androidot meg kifejezetten rühellem. Nem csak telefonon, hanem tableten, egyéb okos eszközökön is: csak windowsos tableteket használok, most éppen egy ősöreg Lenovo Miix 320-ast.
-
DavidQ
tag
válasz
xabolcs #8640 üzenetére
Én nemrég raktam újra a telóm fastboot módszerrel. Nem kell hozzá mi flash tool.
https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/grus/stable/V12.5.1.0.RFBEUXM/
Itt tölsd le az alul lévő romot: Type: Fastboot. (Vigyázz NE a Type: Recovery-t tölsd le!)Tömörítsd ki a C: meghajtódba valami rövid nevű mappába, pl: C\rom\
Kattints rá a flash_all.bat -ra, és a parancssor egy fél óra alatt lepucolja, újra rakja a rendszert.
Az már csak grátisz, hogy az akkuidő fényéveket javul ezzel a rommal.Ehhez azt hiszem csak az alap ADB driverek kellenek.
-
emilll
tag
válasz
xabolcs #8491 üzenetére
Köszi. Látom a honlapon, hogy 12ezer a csere. Nem mai telefon, gondolom vannak, akik cseréltek akkut (talán olvastam is itt valamikor, hogy valaki valahol cseréltetett és nem lett jobb), szóval érdekelne, hogy valaki itt (vagy máshol) cserélt-e és mi a tapasztalat, érdemes-e, látható, ~12ezret megérő-e a javulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest