- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
cseréltem a nohon-ra tavaly. vagy azelőtt. 20-80 közt töltöm majdnem mindig.
mégis 1 napot alig bír ki, @Bogyó bá', neked hogy bírt ki új korában 3 most meg 1.5 napot? asztaliként használod 23 órát naponta?.... megbontás előtt a beszáradt ragasztót hajszárítóval finoman megmelegítem, úgy veszem le.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Háj!
Ezt házilag ki tudom cserélni gond nélkül? (Nejem Redmi 4X-ében meg tudtam csinálni az aksicserét , de itt félek az üveg hátlap eltörésétől....)
Most megint a zassony örökölné a 6 és fél éves Mi9SE-t, ha nekem a jövő héten megjön a 13T.
szerk: Új akksival szeretném neki odaadni, most már csak másfél napot bír, újkorában kb. 3--at tudott nálam, igen kevéske használat mellett persze. -
xabolcs
őstag
-
xabolcs
őstag
A nyitashoz fastboot (hegeszto Mitu nyuszi) modban kell elindulnia a telefonnak.
Ahhoz, hogy sikeruljon a nyitas a telefonnak a Mi fiokkal kell osszerendelve lennie. Ehhez termeszetesen kell a mukodo MIUI, de csak egyszer. Utana mar csak az emlitett fastboot mod kell a nyitashoz.
-
mekker
őstag
Erre van egy egyszerű megoldás, válts olyan böngészőre, aminek alul van a menügombja.
Egyébként nálam Chrome-mal úgy megy a LineageOS-ben, hogy (gesztúrás navigáció mellett) Settings > System > Buttons > Edge long swipe action > * Open/close menu.Szerk.: nekem se működik pl. Firefox Nightly-val, szóval ez attól függ, hogy implementálták az appot. Chrome-mal megy.
-
xabolcs
őstag
Ez a tema engem is erdekelne, de sajnos azt vettem eszre, hogy ezt vagy neked kell kiturnod, vagy keresned kell valakit, aki kiturja neked.
Ha talalsz valamit, akkor szolj! En is meg szeretnem valtoztatni az alapertelmezett muveletet az alkalmazas valto/recents gombnak a LineageOS alapu ROM-okban!
-
Lordus
senior tag
szia, miui tarcsazo. eredeti rom volt rajta.
nem tudom, nem akarok sokat rakolteni, hiszen 3.5 eves. barmikor barmi behalhat rajta mar... ha lenne egy bontott hi atlan es valaki berakna, erdekelne. vagy ha lenne egy alaplaphibas, ahogy valaki emlitette...Mi2S volt az elso. hat, az egy alom telefon volt, elirtam, nem 11, csak 10 eve. mai napieg megvan, mukodik mindketto
konczy3: koszi az infot! jelenleg kb. 150e ft, tehat baratibb. nekem meg elmenne, de a felesegem kis kezeben meg ez is nagy volt...
-
Lordus
senior tag
szia, koszi az infot! lementettunk mindent, mar csak nullazni kell a telefont.
en nem allok neki a cserenej, neztem, hogy egy eredeti kijelzo 40e ft vg agy tobb, igy sztem hagyjuk. 3.5 eves volt, egyebkent karcmentes telefon, tehat faj a szivunk erte, de el kell engedni. marad a nagx kerdes: mi legyen az utodja?mi12x-en gondolkodtam, de nem tudom... az is nagy...
-
mekker
őstag
Érzetre gyorsabb úgy általában az egész rendszer, a feloldás is.
Ezek az opciók most így hirtelenjében.Az arcfelismerő helyett pl. kocsiba én vagy a beépített Smart Lockot ajánlom, vagy pedig a beépített System Profiles. Nálam az autós Bluetooth-hoz van kötve , hogy olyankor ne zárolja a képernyőt. Ha van okosórád, akkor pl. ahhoz is lehet kötni.
Van egy Fingerface nevű Xposed modul is, de még nem próbáltam, hogy a zárképernyőre is működik-e (vagy csap appokra). -
mekker
őstag
Aod + ujjlenyomat olvasó működik. Arcfelismerés nincs, de az megoldható, hogy ne zárja le a telót bizonyos esetekben. Gcamban működik a 3 lencse (fotó+videó). XDA-n az Unofficial változat elméletileg kezeli a Gcamot alapból, de ott nincs OTA frissítés. A hivatalos buildhez (ezt használom) fel kell flashelned a mi 9 lite buffer fixet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest