Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
válasz
SalvadorLynx #8737 üzenetére
1-2 Mi 9 Lite és Mi 9 tákolás jó hozzá. ROM-ok nyilván nem, de azt talán nem is érdemes váltogatni.
Egyébként valaki szokott szórakozni a GCAM konfigolásával? Én most az egyik M9-es BSG 8.8 konfigfájlt használom egy ideje, és beállítottam rajta nagyjából a fehéregyensúlyt. Nem tudom, hogy min érdemes még állítani. Gondolom tesztképekkel lehetne precízen belőni minden paramétert.
-
szs85
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #8735 üzenetére
Nem világos, hogy akkor melyik készülékre milyen romot keresel. A Mi 9 lite a telegram-on viszonylag népszerű készülék, sokkal népszerűbb mint az SE. Az "Mi 9 Lite / MI CC 9 and for MI CC 9 Meitu Update" telegram csatornán egy csomó rom van, már a 14-es android verzió is telepíthető rá
-
SalvadorLynx
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #8734 üzenetére
Ha van jobb op rendszer ne kíméljetek. Brickelve nem lett.
-
mekker
őstag
válasz
SalvadorLynx #8727 üzenetére
[link]
Ezt végig kell csinálni. Ami szerintem hiba lehet nálad az az, hogy kihagytad a super_empty-s lépést.
Ez Mi 9 SE topik, de elég hasonló a 2 készülék. -
szs85
aktív tag
válasz
SalvadorLynx #8727 üzenetére
"Parancssorban elindítom a fastbootot"
Én arra a gombokat használom, hangerő le + bekapcs"elvileg flash-eli a recoveryt"
A cmd ablakban látható ha sikeresen lefutott a recovery telepítése. Én a "fastboot devices" paranccsal bizonyosodom meg róla, hogy a windows látja e a készüléket (kiír egy azonosítót, sorszámot), ami ugye kábellel csatlakoztatva van a pc-hez.Tehát látom, hogy ezt a számot látom, hogy feltelepült a recovery. Ekkor vagy parancssorból indítom újra a készüléket, vagy én magam teszem meg a hangerő fel + bekapcsoló gombbal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest