- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mekker
őstag
Akku szerintem nem vészes, gyorstöltéssel nagyon gyorsan töltődik ez a kis akku. De ha ez probléma, akkor keress egy megbízható szervízt, annyit megér. Gyári rommal én nem használnám. LineageOS-sel jól fut, 1-2 évig még simán használható lesz ez a telefon. Van rá OTA frissítés, biztonsági frissítéseket havonta felpatchelik. GCammal tényleg olyan képeket lő, amiket évek múltán se lesz kínos visszanézni. A LineageOS-hez nem kell semmi hack, a GCamhoz talán fel kell valamit patchelni TWRP-vel, és utána azt sem kell hackelni.
-
szs85
aktív tag
Én nagyon szeretem ezt a készüléket, a mérete és a képességei miatt. Nemrég raktam rá Android 13-at, és az én felhasználási igényeimmel szépen és simán fut. A gcam-mal a képek is jobbak. A térereje is jobb, mint a kolléganőm s2x (valahány) ultrája (régi, vastag épület falai közt dolgozom), de a Samsungoknál ez gyakran hallom.
Az akksi nálam a gyenge pont, már 77-78%-os, és napon belül kell tölteni. Sajnos eleve kicsi a kapacitás, ez a degradáció után szerintem szűkös. Mivel irodában dolgozom, ez könnyen megoldható. Augusztusban rendeltem akksit az aliról, de nem nagyon akar megérkezni. Ha messzebbre megyek, viszek külső akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Robogó, kismotor
- Google Home/Nest
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest