- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
seadrone
őstag
heló!
hol érdemes most megvenni megrendelni ezt a telót?
olyan kéne, amire lehet olyan garit venni, hogy ha összetöröm, kicserélik
64 gigást láttam, magyar gari, ez jó hely pl?
[http://xiaomishop.hu/mi-telefonok/mi-9-se/mi-9-se-okostelefon-6-64gb-zongora-fekete]
köszi
-
e-korban
csendes tag
úgy tűnik hogy a Xiaominak eggyel kevesebb konkurenciája lesz mert a huaweit kinyírták és viszi magával a honort is.... pedig azért nem rossz készülékek voltak azok.
-
grafnet
veterán
válasz seadrone #803 üzenetére
A xia...shop.hu nem igazán ajánlott beszerzési forrás.
Előre utalni semmiképpen sem szabad ekkora összeget!
Azért nemajánlott, mert Kínából szerzik be a készüléket és ha nincs raktáron, akkor várhatsz rá 2-3 hónapot is! Pedig 2-4-8 nap átlagos szállítási időt ír...
(Én egy transmittert vettem: 8 napot írt, 32 lett belőle!)Szerk.: a hivatalos oldalról... bár most csak lila van raktáron. Elvileg hamarosan kapható lesz a nagytesó. Lehet érdemes várni...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Zorro(hun)
tag
válasz e-korban #804 üzenetére
Nem reklámnak szánom,de szerintem inkább innen vedd meg:
[Xiaomi Lurdy] Jelenleg nincs Nekik, de elég gyorsan fel szokták tölteni a készletet.[ Szerkesztve ]
-
seadrone
őstag
válasz Zorro(hun) #806 üzenetére
ááá, ez lesz, köszi!
valahogy gondoloatban a xiaomishopot összekapcsoltam a lurdyval, de nem ugyanaz, már tiszta
1000 hála
-
manokaki
addikt
Sziasztok !
Beléptem az Mi 9 Se tulajok táborába ! Kiváncsi vagyok milyen ez a készülék !
Attila
Attila
-
Golyo69
senior tag
Vki írta itt nemrég hogy készül új Gcam.
Arról tudunk már vmit?
Ha már elérhető vagy ha majd elérhető lesz egy linket berak vki?
KösziXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
sxxorp
őstag
A bloatware csökkentése root nélkül:
XDA-n említettek egy posztot, ami arról szól, hogy távolíthatunk el root nélkül is system app-okat: [link]
Ez a posztoló szerint kiegészíthető az Mi 9 elvileg leszedhető applikációinak listájával, ami javarészt megfelelhet az Mi 9 SE-nek is: [link]
A 2 forrásből már el lehet indulni.
Mivel ott a megjegyzés, hogy a művelet visszafordítható, elképzelhető, hogy megpróbálom. Valaki? -
zzz03
őstag
viber ertesites aod-on valo mutatasanak mi a titka? viber le van lakatolva. whatsapp, gmail, nemfogadott hivas stb. mukodik. csak a viber nem akar.
-
CoolBoy323
nagyúr
BL nyitás 168 óra várakozás
-
B.Ross
kezdő
Tiszteletem! 5 hónapja vettem az első okostelefonom (A2 Lite) és alig két hete a MI 9SE-t. A stock androidon pikk-pakk kiismertem magam ám a MIUI kifogott rajtam, annyira, hogy kénytelen vagyok itt érdeklődni. Jelen állás szerint nem érzem ennek az UI-nak jóságát a stockhoz képest, inkább korlátnak. Létezik, hogy MIUI-ban nem lehet pl. gyorshívási névjegyet gyártani, vagy a fentlévő appokból (egymásra húzással) mappát kreálni, vagy az egyes SIM -eket fixen adott névjegyhez rendelni, SIM-eket szinezni és még csomó hasonló dolog. Nagyon hálás lennék némi segítségért, mert most a telefon (bár milyen jó is) nem nagyon élhető. Más launcher segít ezeken vagy az csak jobban összekavarná a dolgokat?
Köszi -
sxxorp
őstag
válasz CoolBoy323 #820 üzenetére
Volt olyan Xiaomi telefon / időszak, ami 300 óra feletti várakozást igényelt...
Más: így már (ha átállítjuk 960-ról 240-re, illetve 120-ra) baromi jó a lassított felvétel. Az, hogy utólag is állítható mi legyen lassú, nagyon bejön.
B.Ross: a MIUI-tendszer tök jó, a launcher-én viszont 2 telefon alatt jó ha 5 percet töltöttem összesen. Nekem Nova van minden telefonomon, a testreszabhatóság foka óriási . Meg is vettem egy év végi akcióban kicsit több, mint 100Ft-ért .
Gyorshívási névjegy? Közvetlenül hívható lehetőségre gondolsz? Kapcsolatok (Contacts) widget-jére beálllítható bárki a telefonkönyvből.
Egy SIM-et használok, színezgetés: passz[ Szerkesztve ]
-
-
B.Ross
kezdő
válasz CoolBoy323 #823 üzenetére
A színezés csak példa volt , bár az én szemem sem a régi, tehát tudott segíteni. Másik példa a stock megkérdezte hívásnál, sms-nél, hogy megjegyezze-e a választott SIM-et. Ez azért nagy figyelmesség. Köszi a választ egyébként.
-
norbertvizi
csendes tag
Nem csak a Nova, a gyári is tudja a névjegy kirakást képernyőre. Sőt! Megkérdezi, hogy a komplett névjegyet tegye ki annak minden adatával vagy azonnali gyorshívóként. Az appok nálam egymásra húzva mappává lényegül(de szépen írtam) a gyári felületen is.
-
Golyo69
senior tag
Igen ahogy a kolléga is írta előttem, fel lehet tenni.
Ha picit vissza keresel be is van linkelve a működő gcamXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Atomgeszi
veterán
Gyorshívás: megnyitod a tárcsázót, ujjadat hosszan nyomod a kívánt számon, fel fogja dobni, hogy nicns hozzárendelve semmi, megteszi-e most?
Kezdőképernyőre névjegyet pedig úgy raksz ki ,hogy megnyitod a névjegyet, jobb felül 3 pötty és kezdőképernyőhöz adás.
Appot simán egymásra húzod és mappát csinál.A SIMhez rendelés passzolom.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
espista
senior tag
Én is Nova-t használok. Ott szinte minden beállítható. Tarcsazonak a True Phone Dialert. Korrektül kezeli a duál sim-et. Lehet kontaktokhoz SIM kártyát rendelni. Én csináltam a dokkon egy kedvencek ikont a True Phone Dialerhez és így két érintéssel hívja a kontakt belőle.
Romani ite domum!
-
seadrone
őstag
a nova jóó, nekem minden telómon az van/volt
-
B.Ross
kezdő
válasz Atomgeszi #828 üzenetére
Hát ez az, hogy nem rakja ki a három pötyre, az appokat sem rendezi mappává az általad leírt módon. Az általad említett gyorshívást a buta nokia telefonom is tudta. Valami gond lehet a készülékkel, hoyg csak nálam nem tudja? Egyébként a nova-ban (az alapban, nem a Primban) az alap gesztus vezérlések benne vannak? Nem szeretek a három gombbal vacakolni
-
manokaki
addikt
[ez] mennyire igaz ?
Attila
-
grafnet
veterán
Azért majd aludj is egy kevest!
A Nova-ban rengeteg apró beállítás van. Javaslom, hogy csinálj néha mentést, s akkor nem kell mindent elölről kezdeni...
A téli időszakban szokott lenni akció a Primre, érdemes megvenni olyankor.
A Tesla unread is kell(het) hozzá... csak arra nem emlékszem, hogy a root vagy a Prime az igénye.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
grafnet
veterán
válasz CoolBoy323 #839 üzenetére
Nem tudom, nekem a Tesla irogatja ki.
Legközelebb kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
manager2220
tag
válasz manager2220 #791 üzenetére
Erre valaki?
-
manokaki
addikt
A gyorstöltést kilehet kapcsolni valahogy ?
Attila
-
baandii
senior tag
válasz CoolBoy323 #839 üzenetére
jól tudom hogy a javítások hetente érkeznek?
-
balu1977
senior tag
Developer nincs rá gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Politika
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest