Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertvizi
csendes tag
Üdv Urak! A rögzített hívást hogyan lehet kihangosítva lejátszani? Nem találok opciót rá. Küldhető, törölhető, megjelölhető de semmi egyéb lehetőség. Rossz helyen kutatok vagy nincs rá lehetőség?
[ Szerkesztve ]
-
norbertvizi
csendes tag
válasz Zorro(hun) #956 üzenetére
Én Parrot kihangósítóval használom ami nem egy friss típus. Indításkor azonnal csatlakozik automatikusan. Amit írsz az a másik autónk (citroen) gyári kihangosítójával fordul elő. Ha viszont az abba utólag betett transmitteres kihangosítót(1.500.-os kínai)használom azzal megint csak parádés. Szerintem ez inkább kihangosító gond és nem a telóé.
-
norbertvizi
csendes tag
válasz CoolBoy323 #823 üzenetére
Nem csak a Nova, a gyári is tudja a névjegy kirakást képernyőre. Sőt! Megkérdezi, hogy a komplett névjegyet tegye ki annak minden adatával vagy azonnali gyorshívóként. Az appok nálam egymásra húzva mappává lényegül(de szépen írtam) a gyári felületen is.
-
norbertvizi
csendes tag
válasz Baxeelelle #776 üzenetére
Hol tudom az fps-t változtatni? Nem találom a beállításokban
-
norbertvizi
csendes tag
válasz CoolBoy323 #770 üzenetére
Jaaa! Köszönöm, megpróbálom!
UP: úgy tűnik, siker! Kösz mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
norbertvizi
csendes tag
válasz CoolBoy323 #768 üzenetére
Nem fut állandóan. Be szoktam zárni a háttérben futókat. Ezért kérdeztem a minap, hogy miképp tudom lelakatolni ami menjen. Most próbálgattam és 5/2 elindul. Jön egy értesítés az ikon sarkába(kis piros 1-es). Nem görcsölök rá de ha kilőhető akkor megtenném.
-
norbertvizi
csendes tag
Segítenétek? Wifi bekapcsolásakor elindul a google térkép. Milyen beállítással tudom ezt megakadályozni? Köszi.
-
norbertvizi
csendes tag
Urak! Bekapcsolt kijelzőnél érkező bejövő hívás névjegye(ne adj'isten né jegyfotója) nem "írja felül" az épp látható tartalmat? Csak a számot írja ki pedig a hívó névjegyéhez fotó is van rendelve.(még akkor is jó volna ha a nejemről van szó ) Vénségemre gyengül a szemem és egy bazi nagy kép híváskor megkönnyítené a sorsomat. Nem lehet ezt beállítani valahogy?
-
norbertvizi
csendes tag
Azért a "közepes használat" elég szubjektív. Neked a közepes használat mit jelent? 3 órát alsó hangon visznek ezek a vasak. Aki a mobilját nyomkodja napi 5-6 órán keresztül (az átlag emberi ébrenlét 1/3-a) az szerintem nem átlagos. Az élete minden 3. ébren töltött percét a telefonját nézve töltő ember inkább függő, és ehhez kellene telefont választania.
-
norbertvizi
csendes tag
válasz Atomgeszi #636 üzenetére
Ezt nem vágom. Mit kell és mikor csinálnom? Addig van meg, hogy a nagy piros gomb körül elkezd dzsalózni a fehér vonal. A kijelzőn megjelenik egy infó, hogy mi fog történni. Van még más teendő a jobb videó elkészítése érdekében, mint megnyomnom a felvétel gombot??? Azt hittem, ez full automatikus.
-
norbertvizi
csendes tag
Megtaláltam a következő problémát. Lassított videó rögzítése nem jó. Elkezdi normál sebességgel röhzíteni majd 10mp múlva leáll a rögzítés. Visszanézéskor csak a normál sebesség látható 2-3mp-ig aztán állókép.
-
norbertvizi
csendes tag
Urak! Le tudom(le kell?) lakatolni itt is azokat az appokat amiket nem szeretném, hogy bezárjon? Ha igen a válasz akkor mi a módja? Köszi.
-
norbertvizi
csendes tag
válasz defygaben77 #589 üzenetére
Viszont én (többek között) ezért vettem meg ezt a telót. Addig nem nyugszom míg nem tudok vele érintéssel fizetni. Az legalább megnyugtató, hogy nem a sáominál van a gond. A többi csak idő és idegrendszer függvénye. Kösz mindenkinek aki segíteni próbált ha nálam bármi eredmény lesz, jelentkezem. Mindenkinek (MI9 SE) nyomkodásban gazdag hétvégét!
-
norbertvizi
csendes tag
válasz defygaben77 #582 üzenetére
Lehet, hogy ez a baj nálam is?! Unicredites vagyok és nem működik. Hétvégére hazahozom a terminált és a létező összes verziót kipróbálom. beszámolok az eredményről. UP:Felhívtam a bankot, hogy mit mond az NFC-Unicredit viszonyról. Azt mondták, hogy valószínűleg a Simple nem támogatja az Unicredit által kibocsátott kártyákat, nekik semmi bajuk ezzel a fizetési móddal. Ergo nem a telefonnal van a baj....
-
norbertvizi
csendes tag
Az enyémben az NFC nem dolgozik. Simple-t lehúztam, hozzáadtam a kártyát de semmi. Kellene még valami engedélyt kapnia valahol? Nagyon nem bánnám ha nem kellene kártyát cipelnem magammal a nyáron és a megvásárlás egyik sarokpontja is az NFC megléte volt....
-
norbertvizi
csendes tag
Sziasztok!
Nem lehet időzíteni a vason a repülő üzemmódot vagy csak én vagyok láma és nem találom? Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest