- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
csak az nem mindegy hová megy az adatod. keletre vagy nyugatra. én nyugatos vagyok. sajnos volt egy ideig samsungom, de alapvetően a google a nagytesóm.. és igazából az alma is. de kínából igyekszem nem venni telefont. Szerintem ma az apple és a google pixel van mint biztonságosabb választás, illetve a samsung dél-koreai a sony meg japán, ami szintén nem annyira rossz mivel... egyiknek sincs tökéletes kapcsolata kínával. Nem tudom kitől kell tartani amúgy hosszú távon jobban. szerintem a kaukázusi ember kaukázusi telefont használjon. Persze most nagyon kényelmes keleti rabszolgáink verejtékes munkával megtermelt gyülöcseit élveznünk. egy havi fizetésünk (átlag!) kevesebb mint feléből ilyen csúcstechnologiát tudunk vásárolni mint ez a mi 9SE... egyszerűen megrémiszt. mi van ennek a történetnek a végén, ki fogja uralni a skynet-et? Az hogy most biztonságosan lehet használni a xiaomi-t az alap. most épülnek ki az erőterek.
persze az is kérdés hogy ha mondjuk valami egyszerűbb diktatúrával nézünk szembe akkor az adatainkra ki vigyázz majd jobban. kinek érnek majd többet? keletnek vagy nyugatnak? én azt gondolom hogy az apple és a google hajthatatlan lesz, Kelet viszont könnyű prédává, megfizethetőbbé teszi az adatainkat mint a nagyobb tesók. hosszu téma.. midenestre én csak nézem csugó nyállal ezt a cuccot és inkább duplát fizetek egy google pixel 3a-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged