Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
Egy jó ideje már, hogy nem nyúltam droidhoz, ugyanis (ismét) magával rántott az iOS világa, viszont így 4 év után gondoltam adok még egy esélyt a droidnak, tekintve hogy az Mi 9 SE mérete egész közel áll az Iphone 7-éhez, be is szereztem egyet. Szerencsére bejöttek az elvárásaim, persze van jó pár dolog, amiben az iPhone 7 odaveri (pl. hátlap anyagminőség), de van 1-2 olyan problémám, ami nagyon zavaró és nem tudom, hogy az én készülékemben van-e a hiba, vagy csak egyszerűen globálisan ilyen a cucc.
Az egyik ilyen a hangerő:
Először a fülhallgatóval tapasztaltam a jelenséget, egyszerűen nem lehet felhúzni a hangszintet hangosra, helyette olyan, mintha az EU szabvány maximuma lenne megadva felső határnak, e felé nem lehet menni. Az iOS esetén innen még olyan 30%-kal lehetett felhúzni a hangerőt. Van egy bluetooth-os hordozható hangszóróm, itt is ugyanez a gond, az iPhone-hoz képest ~30%-kal halkabb alsó hangon a maximum hangerő. Ezt meg lehet oldani valahogy?
A másik kérdésem pedig a kamerához kapcsolódik. A telefon elvileg tudna 60 fps-ben is rögzíteni a lassításos videók esetén , ezt be lehet kapcsolni az alap videóhoz is valahogy? Természetesen FHD felbontás mellett. Nem találtam ilyen lehetőséget a rendszerben.
Gyári fényerőszabályzó: Az auto mód totál káosz. Túl gyakran változtatja a fényerőt, emiatt este kisül a szemem, nappal pedig javarészt nem látom a kijelzőt. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy maradjak a manuál módnál, mert ez ilyen trágya? A telefonon a legfrissebb (10.2 Global) rendszer van.
+1: Melyik kamerát érdemes használni? Hallottam olyat, hogy érdemes 12 MP-en hagyni, mert úgy csinál a legjobb képet. Én jelenleg autón használom.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest