Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ross
csendes tag
válasz
ronin79
üzenetére
Az automatizálásról majd még érdeklődöm később, a telón van már az Automate app, de még magas nekem.
Olvasgatom a MI 9 fórumot is, na ott is hasonló problémákkal küzdenek.Off az off-ban: Idén januárig kibírtam, hogy ne legyen okos telefonom, azóta ez a második. Előtte semmilyen kütyüt nem érintettem, ami egy on/off gomb megnyomásánál többet kívánt, most meg már a PC-n van a minimal ADB, meg a telón néhány app, amihez kelleni fog. Korábban b@§ogattam a családott, hogy mit lehet annyit simogatni azt a k.. telefont, most meg csak néznek, hogy miről beszélek. Kezdő vagyok, na, ezért vannak/lesznek láma kérdéseim.
rvgy75: Alapból nincs bajom az egynapos üzemidővel. A MI A2 Lite-ot is naponta töltöttem, pedig az bírta volna. Most az akku fogyasztási koordináta rendszer úgy néz ki, hogy egy meredek egyenest (töltés) követ egy hasonlóan meredeken lefelé irányuló egyenes (használat), ez tuti nem oké. A stock droidban repülőben 0%-os fogyasztás van. Komolyan kérdem, ha az alap tudja, akkor ez a csoda MIUI miért nem, van még néhány dolog, ami az alapban benne van, innen meg kivették. Igazából mindegy is, ez ilyen. Csak én szeretem tudni az okokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest