Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
aktív tag
Szia! Akksicsrére, HA-n volt egy hírdetés, de az istenért nem találom.
Budai oldalon valahol, maximálisan ajánlott kategória.
Fóliát, tőlük rendeltem mindig, de kereteset nem találtam.
Tok meg innen jött legutóbb, árához képest teljesen jó.Tényleg, elő kell vennem nekem is, rá kell pillantani az akksira....!
-
crok
nagyúr
Mi fiókba be vagy lépve, jól gondolom? A Mi fiók adatához képest a tel.számod is változott ezzel? Ha igen akkor weben elképzelhető hogy be kell lépj a Mi fiókba és át kell ott is írd az új számra a fiókban. A "A SIM-káryta nem aktiválható" üzenetet a Xiaomi dobja neked, nem a szolgáltatód. A Xiaomi SIM aktiváló nem tud küldeni SMS-t. Xiaomi SIM aktiváció app-nak adj meg minden jogot, cache törlés, etc. [video]. Angol nyelvre állítva a telefont se megy? Az szokott még ilyet csinálni hogy a nyelvi részben nincs meg valami és nincs hova kifusson "hibára". Meg a Find my device-t kikapcsolva is szokott utána menni. Esteleg a hálózatot (tesztelésig) állítsd át csak GSM-re (2G-re) amíg végez (Yettel VoLTE-vel is vannak néha gondok).
-
leírtam mit csinál!
letöltöd a leg frissebb Fastboot rom ot =>
V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0_eea_47cee59052.tgzletöltöd a MiFlash progit => Miflash v2018.5.28.0
progit kicsomagolod a C.meghajtó gyökerébe és elindítod(XiaoMiFlash.exe) rendszer gazda ként
a letöltött V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0.tgz -t is kicsomagolod előbb egy V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0_eea_47cee59052.tar -t fogsz kapni ha kicsomagolod! ezt a tar fájlt is ki kell csomagolni és fogsz kapni egy V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0_eea nevű mappát ezt a mappát szintén a c.meghajtó gyökerébe másolod.
az miflash progiban bal felül a select gombal be tarlózod a c.meghajtóra kimásolt pyxis_eea_global_images_V11.3.3.0.PFCEUXM_20191101.0000.00_9.0_eea mappát(nem kell bele lépni csak a mappát kell beadni)
ha jól csináltad ilyet kell látnod
ha megvan a telót rádugod a PC.re fastboot módba(szerelő nyulas kép) csak hátsó USB portot használj(előlapi nem jó!!!!)
és nyomsz a progin jobb felül egy refresh gombot ekkor meg kell hogy találja a telót alul ki kell írnia a listába
így
jobb alul a progibal a clean all-t jelöld ki!
és most jobb felül rányomsz a Flash gombra és vársz amíg végez ha kész magától el fog indulni a teló, a kábelt és a progit ne piszkáld addig amíg a telón meg nem jelenik a MiUI11.es logó, ez kb 5-8.perc várj türelmesen!
Ha végzett egy gyári állapotú telód lesz és kezdheted a TWRP telepítést elöről!
-
Fastboot mód(usenkás szerelő nyúl) kikapcsolni nem lehet csak hosszan nyomva újraindul a teló ha van működő tendszer a telón, akkor az elindul ha nem tud bootolni akkor vissza megy faboot módba
Ja végkèp nem boldogulsz fel kell telepíteni egy fastboot rom ot miflash progival az vissza tesz mindent a helyére
Olvass visszább belinkeltem a rom.ot is hozzá, és a program használatát is leírtam
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi Mi 9 Lite valójában a Mi CC9, amit Európába az idei csúcsszéria visszafogottabb verziójaként hozott el a kínai gyártó. De igazából csak egy zoomkamerával van lemaradva.
- VoLTE/VoWiFi
- Akciókamerák
- Villanyszerelés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest