- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ganjamamma
csendes tag
válasz
szabolcs5757 #8277 üzenetére
Nem nagy kunszt a nyitás sem meg a twrp felrakás sem, és hidd el jobban jársz egy eus rommal mint a gyárival. Ki tudja azok mikor cserélik a tárcsázó és az sms apoot a google féle vacakra(ha eddig nem tették meg).
-
baitsee23
őstag
válasz
szabolcs5757 #8227 üzenetére
Ne hagyd magad! Én is telenoros vagyok. Hívd őket többször, mert mindig más veszi fel. Nekem is a második forma aktiválta.
-
tasakos
tag
válasz
szabolcs5757 #8117 üzenetére
Szia. Igen, megvan adva minden engedély a simple appnak amit csak meglehet adni. Sajnos nem mukodik. Lehet a raiffeisen es a simple nem szereti egymast.. fogalmam sincs. Kicsit csalódott vagyok hogy nem megy az nfc
-
Criminal017
őstag
válasz
szabolcs5757 #8082 üzenetére
Rengeteget utazok, ami sok mobilnetes üzemidőt jelent, nem mellesleg fotózok is vele ezek mellett. Bluetooth-on zenét hallgatok, navigálok stn. Jönnek a nyári napok, szóval kell a legmagasabb fényerő is.
Így jön össze 3-3,5 óra mobilnetes SoT. Wi-Fi mellett nem ritka a 6,5 óra SoT sem.
Ezért vettem egy erősebb, 36 wattos töltőfejet, meg hordok magamnál power bankot is. Így, mikor alkalmam adódik, akár 10 percre is, bedugom tölteni, már ennyi idő alatt is értékelhető töltés megy az akksiba. Így bírható, nem kell izgulni, hogy lemerül-e.Egy Xiaomi Mi Max-ról váltottam, abban volt egy 4750 mAh-s akku, így az elején elég nagy érvágás volt ez a 3300-as akksi, de megszoktam, nem lesz vele probléma.
-
dilajoska1
őstag
válasz
szabolcs5757 #8084 üzenetére
Szerintem ilyen felhasználás mellett tovább fogja bírni a Noki 8-nál. Ugye itt csak FHD+ kijelző van, S Amoled, 3300mAh akku, 7nm-es soc. GSM arénán is jobb üzemidőt írnak.
-
baitsee23
őstag
válasz
szabolcs5757 #8084 üzenetére
A leírtak alapján nálad is bírni fogja estig - szerintem.
Az ujjlenyomat olvasóval már nincs gond, de érdemes az összes mentési lehetőséget kiaknázni, hogy minél stabilabb legyen. Akár nyirkos ujjakkal is... -
Sordoran
addikt
válasz
szabolcs5757 #8082 üzenetére
Én kezdetek óta használom (tavaly március) és nem tervezem váltani. Akkumulátor nekem megfelel, de aki sokat nyomja annak lehet nem bír ki egy napot. Ezt tényleg csak tippelni lehet, hogy adott felhasználással mennyit bírna nálad, de érdemes meggondolni. Ujjlenyomat nálam rendben működik, nincs gondom vele. Szerintem ma is bátran lehet venni, nem mondom rossznak az üzemidejét, de lehet necces pillanatod ha egész nap nyomkodod és nincs lehetőséged tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest