-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Én történetesen három és fél éve használom. Minden nap töltöm, de még bírja az eredeti akku
Gyári szoftverrel használom (Global 12.5.2.0 RFAEUXM). Kis híján lecseréltem egy Mi 12-re, de egyelőre elálltam ettől. Szeretem a vezeték nélküli tölthetőséget, plusz fontos az "alanyi jogon" járó hívásrögzítés.
-
Sweet Lou 6
addikt
nem csináltam, nekem a halálom a hard reset, újra belakni a telefont
a linkelt miui fórumban az adb-s beállítás a spotify-t javította, ymusic-ot és FB messengert nem. FB messengernél csak vizuálisan nem látszik, hogy melyek az új üzenetek, de pl. ymusic még az alkalmazásváltóból is eltűnik, hiába megy a lejátszás.újabb hiba jelenséggel találkoztam, amit szerencsére egy restart megoldott: azt hittem, hogy a nemrég cserélt új bluetooth headset hibás, mert állandóan sistergett/recsegett a hang több alkalmazásban való lejátszásnál is. persze másik telefonnal jó
igazából szánalmas, hogy 2021-ben itt tartunk, hogy egy hivatalos, gyári szoftver frissítés ennyire el tudja barmolni a mindennapos működést. pl. WP-t is ezért sírom vissza, ott még a beta szoftvernél sem találkoztam ilyenekkel, de amúgy a céges Samsung is nemrég frissült szintén android 11-re, ott sem volt semmilyen hiba. iOS a zártsága miatt viszont nálam kilőve, úgyhogy hosszútávon marad majd a másik androidra váltás, 4 év MIUI használat után eléggé kiábrándultam a sok bugból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest