- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marotipeti
csendes tag
Sziasztok!
Látom, nagy a vita, hogy jó-e vagy sem. Én most megjártam vele a szigetet, ami talán tényleges tesztnek vehető sok szempontból (szerintem). Minden szempontból jól teljesített, akksi is jól bírta, fotókat nappal és éjjel is szépeket csinált, beszélgetési minőség is jó volt a gyenge hálózat ellenére. Engem meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gerner1
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest