-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filip86
csendes újonc
válasz
juve600 #10411 üzenetére
Mi nem igaz? Gondolod kitaláltam és még itt le is írom? Ez nem szokásom! Már írtam,hogy bocsánatot kérek,hogy megosztottam ezt a tapasztalatomat. Majd megoldjuk valahogy. A többi kollégának Iphone,Samsung, mindenkinek aktiválták csak nekem nem.
További jó fórumozást kívánok.
Mellesleg,ha nem tudtad volna:minden telefont be tud azonosítani a szolgáltatód IMEI alapján. Csak emlékezz vissza a Nokiás,Samus időkre,amikor kérdés nélkül küldték a telefonod beállításait. Én még emlékszem. A 86 nem az aminek gondolod😁 -
Filip86
csendes újonc
Céges flottás számlám van és a rendszergazdánk intézte. Ő javasolta a Huawei- es megoldást is,de nem aktiválják. A műszakiak nem hajlandók bekapcsolni.Szerintük a telefonom nem tudja a VOLTE-t, sőt "egyik xiaomi telefon sem tudja" Hiába erőskődött,hogy tutira tudja. Nem értem ezt a hozzáállást.
-
Filip86
csendes újonc
Sziasztok!
A Telekom ügyfélszolgálat szerint a Mi8 nem szerepel azon telefonok listáján,amelyek tudják a VOLTE-t. Ezért nem hajlandóak bekapcsolni.
Próbáltuk bekamuzni,hogy Huawei y6 a telefon,(az rajta van a listán)de úgy látszik tudják azonosítani,mert ismét az előzőekben írt dolgot közölték. Mit lehet tenni szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest