- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz iPhone 19
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Y72
aktív tag
Jó telefon a Mi8, ha rászánod az időt a szoftverre akkor többet is ki lehet hozni belőle. Sőt igazán csak custom ROM-al lesz jó.
Pl akku idő jelentősen javult a Havoc ROM-al, tegnap 8 órás kijelzőidőm volt és este repülő üzemmódban 0 vagy 1 %-ot merül csak, míg a gyári szoftverrel 5-6%.
GPS: hozza a kötelezőt, de semmi extra, 4-6m-es pontosságot tud, gyorsan talál jelet, beltérben is lát valamennyi műholdat.
De a többi telefon is ilyen, csodák nincsenek.
Igazából a GPS miatt vettem én is ezért készítettem egy GPS összehasonlítást előző telefonommal ami Galaxy S5 volt, kb ugyanazt tudja, csak több műholdat lát.: ppt link
Most már inkább a nagy kijelző és a sebessége tetszik. Csak pont a nagy mérete miatt döntöttem úgy hogy megválok tőle mert macerás magammal vinni.
Most raktam fel hirdetést, 2 hetes a telefon, ha érdekel megtalálod az aprón.HUTCHD:
Én is ki voltam akadva a MIUI-ra, dev.Rom-al kicsit javult a helyzet de még úgysem tetszett. Végül a bótban kinyitották nekem a loadert és nem kellet várnom. Szerintem megteszik neked is. Custom rom-ok nagyon ott vannak, ha nincs méretbeli problémád mint nekem akkor azzal nagyon jó telefont lehet varázsolni belőle. -
Steve1207
veterán
Új árban nem venném az Mi 8-at, viszont használtan, garival szerintem igen. Nekem pl fontos, hogy gyorsabb, meguntam az évek alatt a középkategóriás SoC szintet, teljesen más használni ezt.
Frissítések Xiaomihoz híven vissza fognak esni, de alapvetően elég jó már a gyári rendszer.
GPS-szel nincs sok tapasztalatom. Ami egyedül zavar kicsit, hogy 5 óra körül mozog a max. kijelzőidő.Fényképező: Mi 9 volt belőve, de az idő miatt Mi 8-ra esett a választásom és kamera teszteket nézve nem bántam meg. Videóban jobb este az tény, de azon kívül csak csiszolgattak minden ponton, viszont nem hatalmas az ugrás. Ez a hármas kamera dolog meg gyerekcipőben jár, modellenként jönnek a jobbnál jobb újdonságok és finomítások.
Túrázásnál az akkut tartanám szemelőtt még választáskor és ha nem mentegeted le folyamatosan a dolgokat akkor érdemes 128GB-os variánst nézni.
Nem mondom azt, hogy űberkirály az Mi8, de összességében jó használni mindenre. A kamera szerintem jobb az Mi 8-ban tesztek alapján is és van OIS, gyorsabb a proci is. Az SE előnye a kisebb méret, a kicsi notch és, hogy van wide kamera pluszba. (Mobilarena teszt alapján jól bírja az akku se rossz, de vegyes a tesztelői összkép).
Előzetes várakozásokhoz képest meglepően jó lett az SE, kis különbségek ide-oda, de én váltanék rá részemről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mazda topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest