- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
válasz
krisztian07 #20483 üzenetére
Gratulálok hozzá! Szerintem ez volt a legjobb választás, pláne ennyiért
-
hdtomi
senior tag
válasz
krisztian07 #20474 üzenetére
Szia! Én úgy tudom, hogy valami szabályozás ez a hívásrögzítés dolog és az újabb telefonokban már nincsen. Esetleg külső app, vagy ha valaki belenyúl a gyári szoftverbe, de én mondjuk nem tenném. Amúgy nagyon jó dolog, sajnálnám, ha nem lenne. Én is olvastam a 14 kamera párásodásáról. Nagyon nem hasonlítottam össze a két telefont, azért talán akkora különbség nincs, így lehet a 13 is jó készülék lenne. Nem tudom van-e pl. melegedés, de ahogy néztem mindkettő lapos kijelzős, az nálam plusz pont. Én is gondoltam lassan a cserére, lehet még várok, megnézem milyen lesz a 15, de lehet 13 lesz belőle. Családban van Samsung, nem rossz, de a szoftvere nekem nagyon nem jön be. Egyéb márkákat annyira nem néztem, néha iPhone-ra gondolok, de nagy váltás lenne...
-
Bagoly01
senior tag
válasz
krisztian07 #1575 üzenetére
Kár hogy tök amatőr vagyok a rendeléshez csomó mindent nem értek ugye az angolom is elég silány. Az itthoni ár meg nekem kicsit sok. Használtan sem látni nagyon, hát egyenlőre figyelgetek hátha összejön valami.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
krisztian07 #1575 üzenetére
Nekem is épp úton van onnan, tegnap MM-ben végre élőben is megnyomogattam egy MI8-at.
Egy kérdésem lenne a tulajoktól: olvasgattam itt a régiókról, az olasznak a Hongkonghoz képest van hátránya? Melyiket érdemes majd választanom ha szeretnék arc feloldást de reklámokat meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged