- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
A SOT-al alapjában nincs gondom, nem is azt írtam. 11 óra akkuról használattal 8 óra körüli SOT bármikor megvan nálam is, ha ráérek nyomni a telefont. A gond akkor van, amikor nem használom annyit a telefont, és 2-3 óra alatt ugrik az asztalon/zsebben belőle kb. 6-8%, két kártyával, torony a szomszédban, full térerő minden kártyán. Egy kártyával (mióta kikapcsolom a netes kártyát, és a beszédre használt kártya netje van csak) ugyanennyit pár napja kb. 8 óra alatt merült, mikor most szinte egész nap zsebben volt, mert túráztam, ráadásul nem is a legjobb térerős helyeken voltam. Mindig ugyanaz a pár program fut, semmi újat nem szoktam felrakni, e-mail, üzenet kb. ugyanannyi mindig.
Le fogom tesztelni, és beírom ide: Éjjel nem teszem repülőbe, csak a hangját veszem le. Indítom a dolgot mondjuk 40, vagy 50%-ról, és reggelre megnézem mennyit merült. Aztán másnap ugyanezt 1 kártyával, és majd kiderül mennyi az annyi. A gond az igazából, hogy két kártyával adott idő alatt nem kétszer annyira merül (ahogy azt /el/várnám), mint egy kártyával, hanem kb. 2,5 - 3x annyira. Ez a zavaró számomra.
Az összefüggéseket értem, tudom is helyén kezelni a dogokat, nem ma kezdtem az android-ot, tehát nem várom én el, hogy 6 napot menjen 9 óra SOT-al a telefon, meg ilyenek.#CoolBoy323:
A 4000 mAh akkuval szerelt telefonjaimnál (Redmi 3s, Note 4x, Redmi Note 5) nem tűnt fel nekem sem ennyire a két kártya okozta készenléti idő csökkenés, pedig azokon is mindig ugyanaz a pár bevált programom van, amiket ezer éve használok, persze az aktuális, friss verziójukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Tesla topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest