- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Az első cikkben zoomot találok csak, nem optikai-t, ami valós is, hiszen pont erről beszéltünk, a 2 különböző lencsével képes - szerintem - ezt összehozni.
A második az egy mobilarena cikk, szvsz tévesen lett ez kivesézve.
Az optikai zoom fizikailag mozog, ebben 4 tengelyes OIS van, hogy valósítanák meg?
Nem vagyok szakértő, saját véleményem, tévedés jogát fenntartom. Nem ígérek semmit, de azt betartom -
havri1
félisten
A 2 lencse miatt van "optikai zoom". 1x egyik lencse, 2x másik lencse. Szerintem. Igazából tesztelni kéne, de még lusta is vagyok
Lencsét le kell takarni, és váltani a 1-2x zoom között.
Leteszteltem. Erős fénynél a 2x zoom a felső kamerát használja, 1x az alsót. Kevés fénynél csak az alsót. Aztán meg fordítvaValahogy a 2-ből hozza össze. Most már én se vágom. De hogy ez a lencse nem mozog zoomolás közben..
1Konrad: Nem tudok én se válaszolni. Ha fény van, van jó kép. Sötétben én még nem láttam csodát. (Sötét: beltér). Nagyobb lencse, nagyobb fényt szed, kisebb kevesebbet.
Ha kevés a fény, nagyobb a záridó, ha nagyobb a záéridő, fix kéz kell, vagy stabilizátor, egyébként bemozdul, homályos lesz.
Ez fizika sajnos. Én csodát ezektől nem várnék... Saját környezetben kéne tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Metal topik
- Autós topik
- Túraautó topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest