- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
havri1 #16155 üzenetére
és többiek:
MIUI optimization kikapcsolásának lehetősége rejtve van xiaomi.eu kiadásokban a felhasználó érdekében, mert ezt kikapcsolva törlődik az összes app engedély ami eléggé összekuszálja jól belakott rendszerünket. Nekem pl. tiszta telepítést kellett végeznem emiatt, hiába kapcsoltam utána már vissza MIUI optimization-t, pár rendszer app nem jött helyre, mint pl clock app ami reggeli ébresztéskor mindig fekete képernyőt mutatott szundi képernyő helyett, így nem tudtam se szundiztatni se kikapcsolni az ébresztést.
Ami viszont jó hír, hogy Igor a 20.2.17 (hétfői zárt béta) kiadástól megoldotta, hogy SAI (Split APKs Installer) alapból kompatibilis legyen xiaomi.eu kiadásokkal, MIUI optimization kikapcsolása nélkül, így YouTube vanced apks telepítés SAI-ból alapból problémamentes. Ime az eredmény (köv publikus kiadástól ez a lehetőség adott lesz):
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest