Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Szerinted egy fullra belakott rendszert (az összes miui baromságot letiltottam, stb.) lecseréltem volna egy talán működik megoldásra (PE)? Hidd el, igen vacak érzés hogy a korábban 2-3 napot menő telefonod (ráadásul használva is volt, igaz nem játékra - abból már kinőttem - hanem telefonálásra) örülsz ha egy napot kibír. Vagy egész éjjel töltőn tartod (és az nem tesz jót neki), vagy rimánkodsz hogy hazaérj mielőtt kikapcsolna (jó nálam szokott lenni powerbank, de elég viccesen néz ki az ember powerbankkal telefonálva).
Mindenesetre ha ezt a PE-t nem tudom megszokni (esélyes, nem vagyok elájulva tőle eddig), nem működik NFC fizetés, vagy ezzel is gyorsan merül az aksi, akkor kap EU rom egy utolsó esélyt tiszta telepítésre.
Ha meg azzal sem megy, ledarálom ezt a fost.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest