- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
amargo #10804 üzenetére
Naná, hogy nem. De ha valamin módosítok, alap, hogy a lényeges funkciókat ellenőrzöm. A gps például az. Nagyon mélyre sem kell túrni, hogy lássák. Az akku merülés is ez a kategória. Szerintem. A kis szoftver fejlesztés meg nem ez a kategória. Ott lehet, hogy egy-egy program akadni kezd a sok száz közül, vagy épp nem müxik, de nem érintheti a fő (alapvető) működését egy telefonnak. Ha igen, addig ne adják ki a frissítést. Ne a userrel teszteljék, akit mondjuk egy külföldi út során a frissítés megszivathat. A gps példánál maradva. Mellesleg mérnöki szempontból írom én is, saját szakmai példát fel sem hozok inkább, mert evidensnek tűnik. Jól néznénk ki, ha egy szoftver frissítés után az autónk előzés közben például leállna...
-
laci laci
addikt
válasz
amargo #10804 üzenetére
Nem vagyok fejlesztő,ez igaz, de azért egy kicsit értek hozzá. A fejlesztés (szerintem) felfelé, jobbá, bla-bla-bla felé megy. De ne legyen már rosszabb, mint eddig, akkor mindig mindenhez hozzányulnak, javítanak, cserélnek... Stb..? Belső építész vagyok, de ha azt látom, hogy rossz a mosogató csap, akkor nem cserélem az egész konyhabútort?! Szerintem attól, hogy nem értek hozzá ez még nekem világos, hogy rossz felé fejlesztenek, javítanak.. Nekem az összes mi szériás telom volt és van, de azért ennyire nem volt rossz egymás után és az előző heti hiba megmaradt és hozzá jött még pár bug..
-
g_g_g
őstag
válasz
amargo #10804 üzenetére
Egyetértek veled.
Én is egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozom és bizony az újabb verziókban előfordul, hogy bekerül néhány hiba, amit majd később javítani kell.
Nyilván nem így tervezzük, de előfordul.
A felhasználó meg nyilván csak azt látja, hogy valami hibásan működik, de mi azért látjuk, hogy adott esetben milyen sokféle tényezőtől függenek a dolgok.
Szóval szerintem nem tragédia, ha néha hibás működés van, majd javítják.
Illetve azt sem tudhatjuk, hogy a gépház alatt miféle komoly módosítások vannak, amik előidézhetik esetleg a rossz működést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest