-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
amargo #10804 üzenetére
Naná, hogy nem. De ha valamin módosítok, alap, hogy a lényeges funkciókat ellenőrzöm. A gps például az. Nagyon mélyre sem kell túrni, hogy lássák. Az akku merülés is ez a kategória. Szerintem. A kis szoftver fejlesztés meg nem ez a kategória. Ott lehet, hogy egy-egy program akadni kezd a sok száz közül, vagy épp nem müxik, de nem érintheti a fő (alapvető) működését egy telefonnak. Ha igen, addig ne adják ki a frissítést. Ne a userrel teszteljék, akit mondjuk egy külföldi út során a frissítés megszivathat. A gps példánál maradva. Mellesleg mérnöki szempontból írom én is, saját szakmai példát fel sem hozok inkább, mert evidensnek tűnik. Jól néznénk ki, ha egy szoftver frissítés után az autónk előzés közben például leállna...
-
laci laci
addikt
válasz
amargo #10804 üzenetére
Nem vagyok fejlesztő,ez igaz, de azért egy kicsit értek hozzá. A fejlesztés (szerintem) felfelé, jobbá, bla-bla-bla felé megy. De ne legyen már rosszabb, mint eddig, akkor mindig mindenhez hozzányulnak, javítanak, cserélnek... Stb..? Belső építész vagyok, de ha azt látom, hogy rossz a mosogató csap, akkor nem cserélem az egész konyhabútort?! Szerintem attól, hogy nem értek hozzá ez még nekem világos, hogy rossz felé fejlesztenek, javítanak.. Nekem az összes mi szériás telom volt és van, de azért ennyire nem volt rossz egymás után és az előző heti hiba megmaradt és hozzá jött még pár bug..
-
g_g_g
őstag
válasz
amargo #10804 üzenetére
Egyetértek veled.
Én is egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozom és bizony az újabb verziókban előfordul, hogy bekerül néhány hiba, amit majd később javítani kell.
Nyilván nem így tervezzük, de előfordul.
A felhasználó meg nyilván csak azt látja, hogy valami hibásan működik, de mi azért látjuk, hogy adott esetben milyen sokféle tényezőtől függenek a dolgok.
Szóval szerintem nem tragédia, ha néha hibás működés van, majd javítják.
Illetve azt sem tudhatjuk, hogy a gépház alatt miféle komoly módosítások vannak, amik előidézhetik esetleg a rossz működést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest