- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmyky
aktív tag
válasz
Corsa02 #5347 üzenetére
Minden gyári alkalmazásban ki lehet kapcsolni a reklámokat.
A neten bőven található leírás, hogy hol találod meg ezeket, ezek után soha egyetlen reklám nem fog megjelenni a gyári Xiaomi alkalmazásokban.
Sőt mikor legelőször bekapcsolod a telefont és ott adhatsz különböző felhatalmazásokat, azt hiszem ott is van valami kérdés a reklámokkal kapcsolatban amit ne engedélyezz.
Nyugodtan válthatsz a régiók között semmiféle hatással nem lesz a telefon működésére.
Én már próbáltam mindenféle régiót kíváncsiságból semmi különbséget nem vettem észre.
😉Egyébként gratulálni szeretnék Mi8 fórum összefoglalójához, mert mindenre található segítség, tényleg szuper használható az összefoglaló.
Egyébként ott a link az összefoglalóban, ami megmutatja, hogyan lehet kikapcsolni a reklámokat. -
havri1
félisten
válasz
Corsa02 #5006 üzenetére
Csak, hogy biztos ne érts félre :
Sok évvel ezelőtt, az első Mi4-em kijelzője besárgult. Itthon vettem használtan, Vagyuláé volt, ő a gyártótól kapta. Volt egy gyári app, amivel meg lehetett nézni, hogy egyrészt eredeti e a készülék, illetve, hogy a gyártói garancia él e az imei-re, és ha igen, meddig. Élt. Fel kellett venni a kapcsolatot a gyártóval, ki kellett volna küldeni saját költségen, majd javítás, és vissza. Alsó hangon 2 hónap lett volna, nem beszélve a felmerülő költségek, papírozás (ne vámolják majd újra stb).
Hagytam a csudába.
Szóval először is, meg kell nézni, él e még ez, ha igen, kell e ez neked.
Ha a garancia a fontos, akkor itthon talán 2 cég forgalmaz olyan Xiaomi-t, ami itthon garanciális. Elég rossz tapasztalatokat olvasok általánosságban a szervizekről..
Véleményem szerint, ha már érvényesíteni kell a garanciát, régen rossz. TMX se a régi már, de talán egy fokkal jobb mindnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest