Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
Eddig is tudta.Nekem Mi 5s plusom volt és már azon is volt automata hdr.Ettől függetlenül szerintem botrányos képeket csinált.Kb belépőszintűeket.Emiatt is cseréltem le anno mert bár ritkán fotózok de akkor legalább jó lett volna értékelhető képeket lőni.Meg abban se b20 se normális frissítések nem érkeztek nekem kellett a magyar nyelvet rátenni (illetve magyar nyelvű romot pedig itthon vettem), szóval azok még más idők voltak.Azóta sokminden változott,kamerában fejlődtek a legtöbbet.Nekem a rendszer a miui is nagyon bejön sokszor visszasírom.Viszont a gyengusz aksi miatt nem kéne az MI8.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest