Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig is tudta.Nekem Mi 5s plusom volt és már azon is volt automata hdr.Ettől függetlenül szerintem botrányos képeket csinált.Kb belépőszintűeket.Emiatt is cseréltem le anno mert bár ritkán fotózok de akkor legalább jó lett volna értékelhető képeket lőni.Meg abban se b20 se normális frissítések nem érkeztek nekem kellett a magyar nyelvet rátenni (illetve magyar nyelvű romot pedig itthon vettem), szóval azok még más idők voltak.Azóta sokminden változott,kamerában fejlődtek a legtöbbet.Nekem a rendszer a miui is nagyon bejön sokszor visszasírom.Viszont a gyengusz aksi miatt nem kéne az MI8.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest