- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
beyruth82 #232 üzenetére
Támogatottság terén a "nagy" MIUI fórum kezdetben nekem szimpatikusnak tűnt, egészen addig, míg az első gondom el nem süllyedt 3 perc alatt a Bugreport fórumban, mert a fogyatékos indiai, indonéz stb. idióták 3x teleszemetelik azt olyanokkal, hogy mikor jön frissítés (persze nem angolul).
-
válasz
beyruth82 #230 üzenetére
Gyökeres változásokat nem nagyon találtam, érkezett pár új funkció (changelog úgyis leírja mindet, ha egyenként is érdekelnek a módosítások), változtak az animációk stb. Írják, hogy gyorsabb is lett, amit én különösebben nem vettem észre, bár eddig sem volt lassú a rendszer, meg legalább mostantól Nougat alapú.
Cserébe viszont a régi hibáim megmaradtak, bár a MIUI-ról érkezett visszajelzések alapján egyedi jelenségekkel állok szemben:
- A beépített böngésző címsora ugye Google (vagy amilyen keresőmotort beállítasz) keresőként is működik, ám nekem a 8.5.2.0 (MBGMIED) óta ez egyszerűen a Google faviconjára irányít át, a keresési eredmények megjelenítése helyett, úgyhogy kénytelen vagyok minden alkalommal új lapon megnyitni a Google-t. Erősen gondolkodom amúgy azon, hogy a beépített böngésző helyett beszerzek valami mást, mert szintén a 8.5.2.0-s frissítés óta random weboldalaknál előfordul, hogy egyszerűen nem tölti be azokat (megy a kék töltési sáv az oldal tetején, de a tartalom nem jelenik meg) illetve ha ez bekövetkezik, akkor minden más új lap vagy weboldal esetén ez fog történni, amíg feladatkezelővel le nem lövöm és újra nem indítom az appot.- A mostani 9.1.1.0 (NBGMIEI) érkezésével pedig a LINE üzeneteim feladói és az üzenetek első pár sora nem jelenik meg az értesítési sorban, csak az, hogy LINE üzenet érkezett. Ez mondjuk valószínűleg kevesebbeket érint Magyarországon.
- Illetve nem t'om, hogy a YouTube app gondja-e vagy sem, de ha ki-be kapcsolom a rezgő funkciót videónézés közben, akkor lenémítja a telefont is. Illetve a YouTube továbbra is rendszeresen összeakad több Sony BT fülhallgatóval is, ha azokat úgy csatlakoztatod, hogy megy egy videó.
-
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
beyruth82 #224 üzenetére
Itthon veszitek vagy külföldről hozatjátok? Gearbesten nagyon jó áron vannak a Xiaomi telefonok, de félek a garanciáztatástól, itthon viszont jóval drágábban adják, most a MI6 és a tanácsodra a Mi Mix 2-vel szemezek, néztem a sima Mi Mix-et is elég jó áron van már, de félek hogy 6,4" túl nagy, bár már kb mindent telón csinálok, de ezt zsebre vágni nehéz lenne, a MI6 meg "kicsi" de a dizájn nagyon jó és erős. Asszem lesz min gondolkodnom.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
beyruth82 #204 üzenetére
Kiváló érvelés, de OK elfogadom az álláspontodat mert úgytudom 2 féle szenzorral szereték random a Mi4c hátlapi kameráját:
-Sony
-SamsungÉn szerencsés vagyok, nekem Sony van benne. Neked ezekszerint Samsung volt ami tényleg gagyi minöségü képeket csinált, sokan megerösitették ez ilyen.
Tudom a Mi5s plus-ba is Sony van, de valahogy mégis rosszabb képeket készít. Optika minösége miatt talán...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
beyruth82 #201 üzenetére
Hát akkor az én modellem egy kivételes eset egy nagyon jó szenzorral, mert baromi szép képeket csinál. Sokat fotóztam vele, és döbbenve néztem számítógépen még bele nagyítva is milyen szép, éles mindenhol, részletes, színgazdag, zajmentes (nappal). De örülök neki, csak szivesebben láttam volna ezt a kamerát a Mi5s plusz-ba akkor lehet meg is venném.
Swinegod
Akkor a Mi5s plus-é egyenesen ciki, mert 2017 vége fele van, és jóval rosszabb képeket csinál mint a 2015-ös Mi4c-m. (ugye a teszben lévökhöz tudom csak hasonlítani)De téma túltárgyalva, tetszik a Mi5s plus csak egyedül a kamera nem...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
beyruth82 #196 üzenetére
Annyiban változik a képlet, hogy Vodafone-nál több esélyed van egyes helyeken a H+-ra, ha nincs 4G. Utána a Telenorral, aztán pedig a Telekommal.
Én tegnap este mértem H+-on Mohácson:
Telenor:
VodafoneMéterre pontosan ugyanott, ugyanabban az időben.
Két napja Fonyódon , meg Lellén a parton olyan szar volt a 4G(Telenor), hogy elsírni tudtam volna magam.
Fonyódon a hegyen viszont Vodafone H+ volt, Telenor 4G, de a Vodafone H+ stabilabbnak tűnt.
-
DonLaca@
senior tag
válasz
beyruth82 #196 üzenetére
Kicsit tartottam a Telenortól mert én 13 éve voltam a Telekomnál. Nincs hűség gondoltam teszek egy próbát ha nem jön be visszamegyek. Bejött, annyira hogy azóta az egész család váltott. Számhordozást sem kellet intézni mindent ők rendeztek (4 nap alatt). Eddig kellemes csalódás. Poén az ha akarnék ugyanolyan feltétellel vehetnék részletre telefont mint ha lenne hűség az előfizetésre. De nem akarok.
-
-
válasz
beyruth82 #52 üzenetére
Azért nem kell besértődni mert rávilágítottunk hogy lehet rossz a kamerád,nem kell támadni.
"Szétphotoshoppoljuk"...
Minden bizonnyal önnyugtatásból photoshoppolnak a tulajok és rád vetítik ki az elégedettlenségüket.
És igen,ha rossz,akkor rossz,lehet hogy a szenzor gyárihibás benne,meg kell javítaniuk.
Ha kinevetnek,akkor oda kell csapni az asztalra,hogy márpedig kezdjenek vele valamit.
Garancia van rá,a jogszabály meg kötelezi őket,csak határozott fellépésre van szükség ha akadékoskodnak.
Mi csak segíteni akarunk,nem a rosszindulat szól belőlünk.
Amúgy puremobiletól még ásványvizet se vennék ha olyat is árulnának. -
humanerror24
csendes tag
-
válasz
beyruth82 #35 üzenetére
Nagyon szubjektív,hogy kinek mi a jó és rossz minőség.
Anyám pl teljesen elégedett az ősrégi HP Photosmart M525 produkciójával,nekem meg pl egy i7 kamerája se felel meg maradéktalanul.
Az tény hogy a Xiaomik nincsenek a fotós képességek terén a topon,de annyira nem lehet rossz a Mi 5s Plus.
Töltenél fel ide teljes méretben 1-2 fotót ha megkérlek?Kíváncsi vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest