- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Tényleg lehet más oldalt néz mindenki. Én a nappali képeket teljesen jónak látom.Természetesen a telefon árkategóriájához képest.
-
batai15
félisten
Szeretem a xiaomi termékeket, de eggyet kell értsek a véleményekkel , okádék kamera és a b20 erősen arra fordítja a mérleg nyelvét hogy ez nem igazán ajánlott
-
WynNyback
tag
Nem értem ezt a teszt újságot,
- Nincs B20
- Frissítés sose nem lesz (6-os androiddal tesztelték 2017-ben)
- A kamerája egy hulladékEzek után tetszett kategória.
Gratulálok az objektív eredményhez!
-
himpike
aktív tag
A kamera a kutyát se érdekli kb mivel csak a plebejusok fényképeznek telefonnal. Hogy a kijelző nem amoled az már jobban zavar.
-
RaveForce
veterán
"Csak jobb mint a TMX..."
Nagyon kritikus vagyok, es ritkan dicserek, meg kb rettegek ha szervizbe kell kuldenem barmit, de a TMX samsung osztalya eddig mind minosegben mind gyorsasagban csillagos 5osre vegzett... mindamellett olvastam onnan durva sztorikat is, huawei osztalynal pl garancia hamisitast hogy kikeruljek a huawei 3+3+3-at.. az mondjuk melegpite.. -
Ez tényleg jobb később mint soha lett.
Még valamikor télen nyomogattam, hirtelen azt sem tudtam mi van.
-
Eddig nem érdekelt a kamera mert nem használtam.Mostanában szoktam rá.A mobilarénás képek ugyan olyan rosszak mint amit az én telóm is csinál. Most néztem végig. Gondolom nem lehet az ő telójukkal is valami gond.Egyszerűen ilyen pocsék a kamerája ennek a telónak.Nem ugyanazt tudja mert a kamerája rosszabb sokkal de minden másban jobb mint a tavalyi összes többi csúcsteló.Sokkal gyorsabb mindegyiknél.A miui testreszabhatósága pedig páratlan.
-
S e t h
nagyúr
Remek hír, hogy mellékelték a magyarul is mindentudó SwiftKey billentyűzetet
[link] -
moma
őstag
Érdekes ez a méret. Alig nagyobb a ház, mint a note-ok. Lehet a köv telóm 5.7-es lesz? Őrület....
-
Wesder
titán
válasz
szupermacs #65 üzenetére
Ropi Mi5S-t néztem ki 64-ért, az jobban tetszik, és csak 5.17"
-
kriver
tag
válasz
jorgoszka #68 üzenetére
Nem. Neked nem ajánlott!
Kicsit unalmas már, hogy az összes B20 nélküli Xiaomi tesztnél ezeket olvasom.
Nem EU piacra van gyártva. Tudomásul kellene venni végre.
Majd ha hivatalos bolttal, supporttal jelen lesznek, akkor jogos elvárás lesz a full 4G freki támogatottság.
Addig vagy megszokod, vagy másik márkát (esetleg Global verziós Xiaomit) választasz. -
Mondjuk nekem nincsenek nagy elvárásaim a telós képektől, de azért én is kicsivel többre számítottam a kettős kamerától. Főleg a hihetetlen zajosodás, kép stab. hiánya zavaró. A RAW módban készült tömörítetlen .dng-k utólagos szerkesztése is inkább csak rontja az összhatást. A videók minőségéről is megoszlottak a vélemények.
-
jorgoszka
tag
B20 nélkül kuka!
-
Hallosz
senior tag
Rendesen összerakott, jó masinának látszik. A képek használhatóak, ha pocket géphez méred a teljesítményét.
Ami részemről negatívum az kinézete. Ez a szálcsiszolt ház...... -
Igen csak az a baj,hogy nagyon szubjektív ki mit tart jónak.Beviszem megnézi az ember es azt mondja:Mi a probléma?
Erre én:
Nagyon pocsék képeket csinál
Erre ő:
Szerintem meg nem.Kifogástalanul működik a telefon uram.Nem tudunk mit csinálni mert ilyen hiba nincsen,hogy csúnya képeket csinál egy telefon...
Vagy valami ilyesmi -
válasz
beyruth82 #52 üzenetére
Azért nem kell besértődni mert rávilágítottunk hogy lehet rossz a kamerád,nem kell támadni.
"Szétphotoshoppoljuk"...
Minden bizonnyal önnyugtatásból photoshoppolnak a tulajok és rád vetítik ki az elégedettlenségüket.
És igen,ha rossz,akkor rossz,lehet hogy a szenzor gyárihibás benne,meg kell javítaniuk.
Ha kinevetnek,akkor oda kell csapni az asztalra,hogy márpedig kezdjenek vele valamit.
Garancia van rá,a jogszabály meg kötelezi őket,csak határozott fellépésre van szükség ha akadékoskodnak.
Mi csak segíteni akarunk,nem a rosszindulat szól belőlünk.
Amúgy puremobiletól még ásványvizet se vennék ha olyat is árulnának. -
Ne vicceljetek már!Ugyan mi baja lenne?Meg hova vigyem?Vissza a puremobilhoz,hogy szar képeket csinál?Kinevetnének hisz a telefon kifogástalanul működik.Tietek is ugyan ilyen pocsék csak szét photoshopoljátok.Ez ennyire rossz és kész
-
humanerror24
csendes tag
-
válasz
Garfield.37 #40 üzenetére
Kamerája fos valóban.Azért a telefonról ezt nem mondanám a 10 órás kijelzőidővel amit nálam produkál.Összes telefonnál az ismerettségi körömben gyorsabb(s7 edge,lg g4,lg g5,huawei p9,mate 8,iphone 6s plus,samsung A9 2016 ezekkel mértem össze)speedtesten mindegyiket tönkre verte eddig.
-
-
citkar
addikt
válasz
Garfield.37 #40 üzenetére
A hozzászólásod alapján egy gondolat jutott az eszembe:
Megszólalt az agy
-
Garfield.37
tag
Fos telefonok ezek!
Nem is értem a teszt eredményét...... -
válasz
beyruth82 #35 üzenetére
Nagyon szubjektív,hogy kinek mi a jó és rossz minőség.
Anyám pl teljesen elégedett az ősrégi HP Photosmart M525 produkciójával,nekem meg pl egy i7 kamerája se felel meg maradéktalanul.
Az tény hogy a Xiaomik nincsenek a fotós képességek terén a topon,de annyira nem lehet rossz a Mi 5s Plus.
Töltenél fel ide teljes méretben 1-2 fotót ha megkérlek?Kíváncsi vagyok! -
Nekem tavaly december óta van Mi5s plusom de a kamerája csapnivaló.Minden másban tényleg nagyon jó telefon de én annyira sz@r képeket lövök vele mint egy 15 ezer forintos belépőszintű telefonnal.A tesztnek ezt a részét nem értem,hogy a kamerával meg vannak elégedve.A kamerája annyira botrányos,hogy az már nagyon durva!!!!!!
-
citkar
addikt
"az itthon esszenciális, B20-as LTE sáv" kicsit sem túlzó, elfogult, vagy félrevezető
-
falijja
őstag
Nagyon jó teló én használtam pár hétig, ez a bokeh effekt nálam azért nem volt ilyen vészes..
Itt találtok még vele készült képeket [link] -
ToniSoprano
addikt
Attól függ melyik szolgáltatónál vagy, míg a vodafon a 3G-re ment rá a többiek már bőven a 4G-t fejlesztették és ezért ki sem építették rendesen a 3G-t. Főleg a legnagyobb szolgáltató a Telekom, aminek a 3G lefedettsége kb 50-60%, 4G lefedettség 97%: [link]
Telekomnál alig van 3G dunántúlon és észak Mo-n.
-
Van akiknek viszont fontos.
Fejér megyében Székesfehérvártól a 63-as út mentén délre itt-ott van csak 3G a Telekom hálózatán,szóval B20 nélkül csak Edge van 90%-ban...
Dél Fejérben Cece környékén amíg nem volt B20as sáv,csak 2G volt (kivéve Sárbogárdon).
Ez igaz az ország nagy részére a nagyobb városokat leszámítva.
Ebből a szempontból a Telenorosok és főleg a Vodások szerencsésebbek voltak,van 3G. -
Atomgeszi
nagyúr
Én még mindig azt mondom, hogy inkább legyen, mint ne legyen. Vidéken 2 falu között vagy két kisebb város között jó, ha van. Bár Én is mindig inkább offline térképet használok. Ha meg netrádiózok vagy soundcloud-on hallgatok szettet, bufferel annyit, hogy az E régiót túléljem.
Mindezen túl felesleges spórolás. Mint a 3,5jack, vagy az infra hiánya(tudom, ezek mind vannak az 5s Plusban). -
prolad
addikt
Jól sikerült, mint a xiaomik többsége. B20 kicsit túl van fújva, sok helyen voltam már b20 nélküli telefonnal és eddig nem éreztem, hogy hátrányban lennék (telenor). De mindegy is, ha a másod/harmadvonalas kínai gyártók is megoldják, akkor a xiaominak is illene.
-
Puremobile: -4/64 95900ft (rozé arany 93900ft)
-4/64 Dual sim 97900ft
Mondjuk ezzek az árak se vészesek. -
RaveForce
veterán
válasz
Juhaszatti #24 üzenetére
Vigyazat. Troll...
-
xedos
addikt
Keresztlányomnak vettem Redmi Pro-t, bár sokáig szemezte én is vel végül Mi5 lett. Paraméterei nagyon jók voltak, de a Mi5 jobb képeket lőtt... Kíváncsi lennék erre a Mi5s plusz-ra, mert a Samsung S6 és S7 jobb képeket készítet mint a Mi5. Kár hogy ennek is hátra rakták az ujjlenyomat olvasót :-(
-
Wesder
titán
5Ghz wifi-t làtja?
-
noro79
tag
Csúnyán lealázta a samsungot teljesítményben
-
kano
nagyúr
Vajon lesz ebből is B20-as változat is (jó volna)? Mert akkor valószínű, hogy ez lesz a következő telóm.
-
RaveForce
veterán
Ennyire rosszat meg nem lattam ebben a temakorben... ez vallalhatatlanul pocsek!
tobb mint 4 eve is mar jobbat lottem ennel S4-gyel...
-
gusthy
veterán
Tényleg kár a B20-ért.
Amúgy lehet, hogy van, akinek ez picsogás, de ha navigálni is akar az ember, akkor nagyon fontos. -
fornettisuti
veterán
válasz
Juhaszatti #14 üzenetére
Igen a 2 T együtt fejlesztik a 4G hálózatukat.
-
tipuka
addikt
meglepő teszt, köszi!
-
hemaka
nagyúr
Az a kamu bokeh, minek eroltetik?
-
Soleco
tag
Én nem értem ezt a B20-at, Kínában nincs, oké, de a kínaiak soha nem mennek külföldre? S mi lesz ha egyszer Kínában is lesz B20? Mellesleg Xiaomimnál a B20 mellett a jelerősség is csapnivaló, valamit kellene már kezdjenek az antennával.
-
*Mukeey*
addikt
Egyik legjobb ajánlat,főleg ennyiért!
-
Juhaszatti
addikt
Nem olvastam még végig a cikket, majd ha lesz időm. De a végén lévő táblázatban szereplő 8-9-10 pontok alapján, talán még Ajánlott is lehetne ez a telefon.
-
golyós
addikt
Megmondom öszintén a B20 hiányát még nem igazán éreztem sehol, pedig 1,5 éve nyúzom a csájomimat.
-
rodrigez
senior tag
Meg tudná valaki mondani, hogy hol lehet a cikkben leírt összegért megvenni a 4gb.os modellt?
Akár privi is jöhet, mert annyiért most venném akár.
-
kovjoe
aktív tag
Szia Bone! Jelezném, hogy a vásárlási link nem működik. J.
ui: Így már az árban sem vagyok olyan biztos :-(.
-
szente
addikt
A Redmi Pro "kicsit" régebbi készülék, és ott már volt egyszer dupla hátlapi kamera. Mondjuk megértem, hogy már Ti sem tudjátok követni a termék palettát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Adósak maradtunk az első duplakamerás Xiaomi letesztelésével, most viszont levizsgáztatjuk a jól árazott, mégis csúcssebes 5s Plus. Csak azért a fránya B20-ért kár.
- iPhone-t használók OFF topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest