- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
WynNyback #92 üzenetére
Vegyél mást. Frissítést szajkózod. Mennyivel tudna többet az újabb droid? Nemsokára jön az új felület amiben (szerintem) az új robot újdonságai ugyanúgy benne lesznek...
B20, B20. Szakadjunk már le róla. Aki hálózat lefedettség terén szar helyen lakik az nem veszi meg ennyi. A kamera meg, mint már írták elfogadható. Üzemidőben a konkurenciát messze veri. Ez szerintem lényegesebb mintsem az, hogy milyen droiddal jön ki a dobozból...
-
törölt tag
válasz
WynNyback #136 üzenetére
Erre a célra nálunk 100-as nokia-k vannak és (ujabban ) LG K4-ek. Ipari hulladék mindegyik,de hívni lehet( Már amikor a K4-ek képesek kiizzadni magukból a képi megjelenítés+csengőhang+érintő érzékelését...).
Ettől függetlenül kollegám szintén 4c-t használ. Neki tetszik,szerinte jó.
Én agybajt kaptam,amikor odaadta,hogy használjam...
A rom mókolásokra: ha egy telót azzal kell kezdenem,hogy a gyári( kína only) romot cserélnem kell,hogy használni tudjam, és utána meg frissítgessem,mert patchelik a hibát( belerakva 23 másik bugot..) ,akkor azt a "telefont" nem veszem meg és nem használom.Az nem telefon. Az bohóckodás romoló mániákusoknak. Lehet szeretni. Az az ő dolguk. Az,hogy ezt meg sokan nem tartjuk normálisnak, az meg a mi dolgunk.
Nem ártana azért a másik oldal véleményét is elfogadni.Szerintem!!!!
-
kriver
tag
válasz
WynNyback #102 üzenetére
Leírtam már én is pár helyre, hogy aki nem szeretne manuálisan romolgatni, az ne vegyen Xiaomit. Céges használatra meg pláne. Egyszerűen ez nem egy iPhone, amit kiveszel a dobozból, és amíg le nem cserélik a cégnél, addig használod. Én sem használog stablit. Sokkal rugalmasabb egy fejlesztői. Add el, és vegyél egy Samsungot, Huaweit, HTCt....amihez OTA jön a frissítés. A Mi3 4 éves konstukció. Nálam 3 éve van. Ugyan 6.0.1-es főverzió az utolsó rá (de ez is a Snapdragon SoC kompatibilitás miatt), viszont jönni fog rá MIUI9. És a korábbi Xiaomikra is. Egy rakat olyan szoftveres megoldással, amit pl a Nugat tud, vagy az sem.
Ha nem tatszik a Xiaomi, vagy a MIUI, akkor ne nyavalyogj tovább, hanem válts! Nem a legjobb márka, de még mindig megelőzi a SONY/HTC/LG triót -
golyós
addikt
válasz
WynNyback #114 üzenetére
Beszarás, hogy a nem gyári rommal rendelkező telefonodra gyári OTA frissítést vársz
User error rulezDe így látatlanban elmondom, hogy volt: a képzet embetetek a cégnél elment és vett pár olcsó telefont, aztán a kereskedő rátett neki EU romot mert hivatalosan nem vot rá még akkor magyar nyelv.
Az okos beszerzésért felelős meg azt hitte jót tett. Pedig igazán tudhatná, hogy céges telefont nem veszünk kinából még akkor sem ha minden telefon kinai.
Hiába az 5. legnagyobb gyártó a Xiaomi , mégis a webshopok telerakják kémprogramokkal.
Ilyen hülyeségeket meg ne írj , hogy ne vegyen senki ilyen telefont mert netto baromság. Ha kicsit utánanézel akkor rájössz, hogy a hivatalosan vásárolt Xiaomik frissülni fognak OTA-n és még magyarul is tudnak Nem kell romolni meg mókolni semmit.( persze lehet 4 féle hivatalos gyári romot használni + sok másfajtát de ez már egy külön fjezet.) -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
WynNyback #121 üzenetére
Értem én, de attól még probléma. Azért lehet így, mert a Mi4C china-only, így hivatalos Global ROM nincs is rá, ezért mókolttal árulják néhány helyen. A Samsungokra van nemzetközi rom így azokat azzal kaptátok. Hozzám a Mi5S és a Redmi 4X is már hivatalos Global stable-vel érkezett, az ilyenekkel nincs gond.
-
Drenadar
veterán
-
WynNyback
tag
válasz
WynNyback #114 üzenetére
még annyiban kapcsolódnék a mondanivalómhoz, hogy a cégnél 4 Xiaomi teló van, mindnél ugyanez a problem. Az "érkeznek a frissítések" azt jelenti lesz egyszer, talán kétszer de akkor is min egy éves lemaradásban. A kedves leendő Xiaomi tulajoknak írom ezt segítség gyanánt. Persze aki szeret ROMolgatni annak ez a telefon tökéletes lesz. Aki csak használni akarja és felhasználói élményre vágyik azonnal "kapcsoljon" el és keressen alternatívát.
-
Wesder
titán
válasz
WynNyback #114 üzenetére
Azért mert nem gyàri szoftverrel kaptad a teló, és panaszkodsz hogy "sz@r support", még nem a Xiaomi lesz a hibàs
Valószínüleg nem te raktad fel az EU Stable ROM-ot
Ràadàsul Screeshot-tal bizonyítjàk hogy van rà hivatalos friss rendszer, de akk is mindenki màs a hülye
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
WynNyback #92 üzenetére
Kár, hogy már most van rá 7-es Android, csak stabil nem mert az csak a 9-es MIUI után lesz. De ja, ezért most nincs támogatás.
És tényleg nem tudom, mit vársz a Mi4C-dre, amikor a hivatalos oldalon is fent van a 100% gyári, 7.0 alapú stabil rom. Nehogy már az is beletartozzon a szoftveres támogatásba, hogy időnként kijön a Xiaomitól egy emberke, és rányom helyetted a frissítés gombra
-
Drenadar
veterán
válasz
WynNyback #105 üzenetére
Mihez képest az utolsó? Van 7es stabil is már. De mindegy ez nem a Mi4c topic menj oda segítségért majd útba igazítanak... Nekem nem érdekem hogy neked jobb legyen ;-)
És természetesen én semmit nem várok el tőled... Még azt se hogy utána nézz hogy amit le írsz mennyire up to date.
-
helixP
nagyúr
válasz
WynNyback #92 üzenetére
Mr. Szakértői vélemény
Frissítés sosem lesz rá, hát persze
Képek teljesen vállalhatóak, pláne hogy RAW is van, ki lehet kerülni az algoritmust.
B20 meg ja, jó lenne, ha lenne, de van aki anélkül is tud élni, amúgy ezt bele is számolták a tesztbe, ezért nem lett ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest