- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
RetepNyaraB #170 üzenetére
Nálam Budapest :
H+ 7-8 mbps
4g 70mbps.Köszi.
Ui: bőven elég mobilnetre a h+ is, de még a 3g 1-2 mbps sebessége is...
AZ edge stb használhatatlan már mindenre.
-
Drenadar
veterán
válasz
#84490496 #139 üzenetére
Én se szeretek romolni. Rom előtt utána nézek melyik romra nincsenek úgy panaszok... És fel teszem azt... KB háromnegyed évente... Ha meg valami működik nem kell piszkálni.
Én meg abból tényleg kinőttem hogy szelfizzek meg instant izé hogy fontos legyen a kamera...Nagyon gyors telefon és sose állt még le a kezemben hogy újra kelljen indítani. Sose fagyott még le a tárcsázó, sose fordult velem elő hogy nm tudtam felvenni egy hívást mert nem reagált érintésre.
Nekem ezek a fontosok. Hogy gyorsan megbízhatóan kiszolgáljon.
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz
Juhaszatti #111 üzenetére
Lehet ő se tudja mire gondol. Ő kinőtt már ebből. Értsétek meg. ;-)
-
Drenadar
veterán
válasz
WynNyback #105 üzenetére
Mihez képest az utolsó? Van 7es stabil is már. De mindegy ez nem a Mi4c topic menj oda segítségért majd útba igazítanak... Nekem nem érdekem hogy neked jobb legyen ;-)
És természetesen én semmit nem várok el tőled... Még azt se hogy utána nézz hogy amit le írsz mennyire up to date.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Adósak maradtunk az első duplakamerás Xiaomi letesztelésével, most viszont levizsgáztatjuk a jól árazott, mégis csúcssebes 5s Plus. Csak azért a fránya B20-ért kár.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest