- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Drenadar #209 üzenetére
Nem áll szándékomban időnként napi 12-14 órán át a telót WiFi hotspotnak használni, adott esetben otthagyni a laptopnál, ha arrébb kell menjek, miközben nem szeretném, hogy a laptopon (vagy más felhasználó, akivel együtt használom) megszakadjon az internet.
Továbbá két SIM-et használok a telefonomban. Egyik számot sem akarom elhagyni, viszont korlátlan 4G netet olyan flottában találtam, ahol a szám nem az én nevemen marad, azaz kellett egy új SIM és hozzá egy újabb eszköz netre. Ha lett volna használaton kívüli telefon lehet kipróbálom, de felteszem a céleszköz megbízhatóbban végzi el a feladatát.
-
törölt tag
válasz
Drenadar #141 üzenetére
Kb ugyanúgy viszonyulok én is már a telóhoz..(43 évesen a selfie annyira izgat,hogy...
... ).
Én oda jutottam,hogy out of the box használni tudjam telefonálásra,emailezésre és böngészésre( meg navi,ha a gyerekeimmel utazok vhova..). Vidéki lévén a B20 sajna kell.... Pedig van sok kínai teló,ami tetszene és szívesen használnám....
-
WynNyback
tag
-
WynNyback
tag
válasz
Drenadar #107 üzenetére
kinőttem a ROMolgatásból. Ez az utolsó stabil kiadás. Nekem ez a tapasztalatom a Xiaomi telókról ,harderesen jók, összerakás minősége közepes, szoftver támogatás hanyag és trehány. Azzal dobod ki amivel megvetted vagy ROMolgatsz. Szóval az az állítás, hogy jönnek a frissítések meglehetős költői túlzás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged