Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjames
aktív tag
válasz
ahatvani #12705 üzenetére
Kipróbáltam én is ezt az adaway-t, egész jó. Viszont a xiaomi gyári böngészőben nem mindig blokkol. Magyar oldalakat néztem, pl sg.hu.
Chrome-ba mindig blokkol, s ha Chrome után átmegyek a gyári böngészőbe akkor már ott is jó ugyanannál az oldaloldalnál. Ne értem én ez a gyári böngésző hogy működik s hogy cache-l. Másnál jól megy?
Ha nem volnának néhol ilyen tolakodó prociporgeto izgomozgo reklámok mobilon, akkor megturnem őket... -
Karavik
veterán
válasz
ahatvani #12188 üzenetére
Szívesen. Én a fontosabb alkalmazásaimhoz (mint pl Simple) az alábbi lehetőseket mind beállítom, ez a biztos, így mindig számíthatok rájuk a háttérben futva:
1. Settings > Permissions > Autostart > Enable desired apps
2. Settings > system apps > security app > Boost speed > Lock apps > Lock desired apps
3. Settings > Battery and performance > Manage apps battery usage > Choose apps > Tap on desired apps > No restrictions -
-
rokarudi
aktív tag
válasz
ahatvani #11484 üzenetére
Persze, értem mit mondasz, csak közben megy a vakítás, hogy magyar szervizpartner, meg két év EU garancia, aztán a kínaiak meg csak maszatolnak a háttérben. Tudom, hogy van benne kockázat, és hát igen, így jártam, csak azért írom le ezeket, hogy mindenkit óvatosságra intsek, mielőtt egy ilyen dologba belevág és gondolja át kétszer is, mert tényleg benne van a "jól megszívtam" lehetősége is.
-
Karavik
veterán
válasz
ahatvani #11403 üzenetére
és (#11407) DavidQ:
Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy ki kell választani a kártyát elsődleges fizetési eszközként és akkor nem kell belépni az app-ba érintéses fizetés esetén csak fel kell oldani a kijelzőt.
De szerintem is ez így biztonságos, ahogy nekünk jelenleg működik, azaz be kelljen lépni az appban, mert így védve vagyunk az illetéktelen használat ellen, ha jelszóhoz vagy ujjlenyomathoz van kötve az app használata. Én ujjlenyomattal védtem le a Simple alakmázast...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Macska topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest