Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #14052 üzenetére
Senki?
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Hozzaertok segitseget kernem!
Mi6rol van szo de az a topik nem tul aktiv ezert itt hatha tud valaki segiteni...
Ma, amikor elakartam inditani a gyari naptár appot, hozzaferest kert a hivaskezdemenyezeshez. Ha nem adtam neki akkor nem indult el engedely hianyaban, viszont amikor adtam neki akkor meg elcrash-elt. Fura modon ugyanez van a gyari MiVideo es a MIUI forum appokkal is.Naptarnal az adatok torleset probaltam.
Van valakinek otlete?
-
[KgP].Robot
aktív tag
A bongeszod nem tamogatja a fenykepek kozvetlen kozzetetelet.
Ezt az izenetet kapom 8.2.1 globalon ha FB-on feltoltenek egy kepet.
Ez mitol van?
Chrome es gyari browser is ua. -
[KgP].Robot
aktív tag
8.2.1-en hogy lehet betenni a Gmail-t inditopultba?
A listaban nem szerepel de szeretnem betenni mert nem kapok egybol ertesitest ha mail jott. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Karavik #13413 üzenetére
havri1: koszonom szepen.
Karavik: ezt nem tudtam. A cel a 8.0 android es a minel nagyobb SOT volt, illetve egy megbizhato, hibamentes rom. Mi acc parositva van, mert fejleszteshez MIUI 8 ota szukseges. Igy ez maradni fog nyitott vagy zart BL-tol fuggetlenul. Viszont ha van ajanlas rom-ra, ami jobb lehet mint a global dev, akkor inkabb nyitom a BL-t es felteszem azt.
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Karavik #13404 üzenetére
Koszonom szepen. Feltoltam a romot ugy ahogy irtad.
Viszont a bootloader nyitast azert szerettem volna megcsinalni, hogy feltegyek egy masik, nem stabil romot, ami mar 8.0 alapokon nyugszik. Ezzel a 8.2.1-gyel ez meg is lett. Viszont eddig ugy tudtam, hogy nem hivatalos romot csak nyitott bootloaderrel lehet feltenni. De igy mar ertelmet vesztette a nyitas nekem. Persze ha jo ez a 8.2.1 es frissul hetente. -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
havri1 #13384 üzenetére
Ha weben bejelentkezek, akkor a parositott eszkozok kozott ott van az Mi5 es az Mi6 is. Ergo tuti a sajat accommal vagyok bejelentkezve. Annyit meg hozzatennek, hogy nem most kertem a nyitast hanem kb 2-3 hete de most volt idom elkezdni vele foglalkozni. Ez kozrejatszhat esetleg?
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Ki akarom nyitni a bootloadert a telefonon de az unlock app a kovetkezot irja:
"Current account is not bound to this device" es a fejlesztoi lehetosegek kozott nezzem meg az "Mi unlock states". Amikor ranyomok erre a gombra akkor "86006 es nehany kinai karakter" uzenetet ir ki.
Mit tehetek?Mi6-rol van szo de abban a topikban nem kaptam valaszt.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
https://goo.gl/ kezdetu linkeket nem tudom megnyitni. Van otletetek, hogy miert? -
[KgP].Robot
aktív tag
Tudna valaki adni egy linket ahonnan a 11.10. MIUIHU letoltheto? A miui.hu nem megy valamiert.
Koszonom -
[KgP].Robot
aktív tag
-
[KgP].Robot
aktív tag
Melyik az az utolso MIUIHU, amiben nem kell Mi fiok az usb-n keresztul torteno telepiteshez?
Illetve siman ratolhato a 6.12.15-re?
Koszonom! -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
kovbandi82 #7285 üzenetére
Koszi szepen!
Mas:
Tenyleg csak Mi fiokkal lehet engedelyezni az USB kapcsolaton keresztüli telepitest? Ez nagyon nagy gond lenne Android fejlesztokent. Eddig nem volt ezzel gond de most nem tudok apk-t installalni USB-n keresztul. Mi fiokot pedig nem szeretnek csinalni. -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Most frissitettem Mi5-on MIUIHU 6.9.2 Fejlesztoirol 6.12.15-re OTA-n. Restart utan azt irta, hogy a frissites nem sikerult pedig de. Android verzio valtozott 7.0 NRD90M-re. Egy ideje nem kovetem napi szinten a forumot sajnos ezert megkerdeztem, hogy ez a frissites nem okoz-e gondot OTA-n. Azt a valaszt kaptam, hogy nem. Eddig valoban semmi gond, kop-kop-kop.
Viszont eddig ugy tudtam, hogy Android verzio valtaskor tiszta telepites kell.
Hagyjam igy vagy csinaljak inkabb tiszta telepitest?
Koszi -
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Mi5 MIUIHU 6.9.8 fejlesztoire ratolhatom OTA-n a 6.12.8-at? Esetleg van egy jobb korabbi verzio? Lenyeg, hogy kell-e elotte wipeolnom valamit vagy akarmi mast megtenni?
Koszi
-
[KgP].Robot
aktív tag
Lecsereltem a rendszert 6.9.8-ra.
Elozoleg a zarkepernyon automatikusan valtoztak a kepek, amikor felebresztettem a kijelzot. Ez a funkcio merre van eldugva?
Koszi -
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
[KgP].Robot #4880 üzenetére
Illetve ha ujra telepitenem kell, akkor mi az a MIUIHU rom, ami most a leghibamentesebben es legjobb akkuidovel megy?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
enginev3.0 #4879 üzenetére
Minden alatt dalvik, rendszer, gyorsitotar, adat, belso tarhely, usb-otg-t ertessz?
Nem en raktam fel ezt a rendszert es nem tudom merre van a zip. -
[KgP].Robot
aktív tag
whYz, enginev3.0 koszonom szepen. Fenyero automatikus es kb negyeden van.
Mas:
Nyomtam egy atkoltozest az Mi3-rol. Hozta magaval az Mi3 beallitasait is...
Tudom ki lehetett volna kapcsolni de azt hittem mielott alkalmazza azert megkerdezi, h melyik beallitasokat akarom hasznalni. Most mar mindegy.
TWRP van fent es sikerult a kinai csirkelabakat magyarra cserelnem. Hogy tudom az eredeti ures, tiszta, jelenlegi rendszert elohoznom? Ugy ertem, hogy minden torlodjon csak az alap rendszer maradjon meg. MIUIHU 8 6.8.12 fejlesztoi van fent. Ujra kell huzni a romot vagy eleg csak torolni dalvikot, adatot, rendszert?
Csak mert fogalmam sincs merre van a telefonon a zip. -
[KgP].Robot
aktív tag
4 es fel ora SOT az atlagom par nap utan. Ez milyennek szamit? Feljebb lehet ezt tornaszni kicsit?
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Karavik #4823 üzenetére
Koszonom szepen a tippet neked es havri1-nek is!
Ugy gondolom, hogy nem a mentett ujjlenyomattal lesz a baj. Megpedig azert, mert ezen eseteken kivul 10-bol 9-szer elsore sikerul az olvasas. Az ujjlenyomatomat pedig probaltam minel nagyobb teruleten beallitani a minel tobb szogbol torteno sikeres olvasas erdekeben.Viszont ami ma jutott eszembe lehetseges indokkent az az, hogy a zsebemben ugye felebred a telefon fogadott hivas eseten. Ekkor konnyen szetnyomkodhatom a home gombot, a screent(rossz gesztusok) egyeb...
Ha jol tudom tobbszöri sikertelen feloldas eseten mar csak az elore beallitott mintaval lehet feloldani. Ezert nem engedi mar tobbszor az ujjlenyomat olvasasat. Amint berajzolom a mintat, lezarom, majd ujra probalkozom, akkor mar mukodik a finger print.
Ez persze mind csak tipp, de ezt megelozendo, bekapcsoltam a veletlen hasznalat megelozo opciot. Ha ez segit, akkor megvan a gond, ha nem akkor nincs...
Esetleg meg a dupla koppos felebresztest is kikapcsolom, hatha a zsebemben tudok veletlenul ketszer kopogtatni a kijelzon.havri1: nekem is piston 3 van, elotte pedig piston 2 volt. Azon mukodott a hosszan nyomott kozepso gombbal valo hivas befejezes. Itt is igy probalkoztam, de akkor lehet, hogy a masik fel bontotta a vonalat. Majd meg kiprobalom kesobb.
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Pentek ota vagyok Mi5 tulaj. Mi3rol valtottam. Kovetkezot vettem eszre ma. Mégpedig azt, hogy ma sokszor nem ment a fingerprint. Megprobaltam feloldani alvasbol, egyszer rezeg, h helytelen es feldobja a minta bekerot. Tobbszor nem is engedi. Power gomb be, ki csak, hogy elaludjon a screen de ezutan ugyan ez van. Csak mintaval tudom feloldani. Miutan feloldottam megint jo egy darabig. Nem tudom van-e koze hozua de online radoi ment vegig.(TuneIn)
Eddig nem tapasztaltam hasonlot. (Mondjuk tegnap spontan restartolt a zsebemben)
MIUIHU 6.8.12-n vagyok.Van esetleg valakinek otlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Robot fűnyírók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Renault, Dacia topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest