- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 90 - modellalkat
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
zsola400 #9751 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés mindenkihez: a MIUI klónozás funkció a nevéből adódóan gondolom megkettőzi a kiválasztott programot. Ez csak virtuális (párhuzamosan futtatja ugyanazt a folyamatot), vagy tényleges klónozás, azaz települ még egy ugyanolyan alkalmazás, amin mondjuk büntetlenül ki lehet próbálni egy szoftverfrissítést anélkül, hogy hozzányúlna az eredeti applikációhoz?
[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Klaymen
tag
válasz
zsola400 #9304 üzenetére
Akkor nem foglalkozom a képpel, működik, letudva.
Akkor nem állok neki a kínai romot felrakni. Úgy fest, hogy kénytelen leszek várni a BL nyitásával, amíg születik valami megoldás.
TWRP-t próbáltam a MultiToollal is feltenni, meg próbáltam parancssorból is, nem akarja az igazat.
Ezt az EDL módot megnézem, bár ha úgy sem nyílik ki a BL, akkor nem küzdök vele.
-
válasz
zsola400 #9243 üzenetére
Van belole fastboot rom miui 9.2.2 china stable [link] ez egybol tolti a fastboot romot a miui oldalarol... Ezt linlelte [link] a jelenlegi miuihu, amirol ha tovabb lep bl-t zarhat a rom , illetve lehet hogy mas twrp alol kell majd telepiteni , esetleg szukseg lesz elotte firmware cserere ..
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
lacora5
tag
válasz
zsola400 #2730 üzenetére
En használok, egy ideje áttértem a 8-ra. Eleinte majdnem visszaváltottam 7-re, de most már örülök, hogy nem tettem. Sokminden összeomlott, itt-ott hibás volt egy tiszta telepités (wipe cache-dalvik-system-data) utan is, végül adtam neki egy utolsó esélyt, hogy a belsőt is wipe-oltam, a romot a nullára tettem fel otg-n keresztül, és az appokat sem micloudbol allitottam vissza, hanem egyesével playről. Na azóta tökéletesen fut, teljesen stabil. Nálam a gps mindig megy energiakimélőn, plusz mobilnet, de így is hoz 4 órát. Szerintem már megéri váltani, de legjobb, ha ilyen tiszta a flashelés.
Mpierre képei emlékeztetnek a korai 7-es miui féle 4c-s képekre, akkor alig fókuszált jól, azóta nagyon sokat javitottak rajta, szép képeket lő, még a 7-es alatt kijavították. Ja és ezek a miuihu romok teljesen magyar romok.
[ Szerkesztve ]
-
feel2006
tag
válasz
zsola400 #2644 üzenetére
Köszönöm!
Ez alapján meglett mostanra.Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- bohlnorbi károsultjai
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Ford topik
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok