Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
zsola400 #9751 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés mindenkihez: a MIUI klónozás funkció a nevéből adódóan gondolom megkettőzi a kiválasztott programot. Ez csak virtuális (párhuzamosan futtatja ugyanazt a folyamatot), vagy tényleges klónozás, azaz települ még egy ugyanolyan alkalmazás, amin mondjuk büntetlenül ki lehet próbálni egy szoftverfrissítést anélkül, hogy hozzányúlna az eredeti applikációhoz?
-
Klaymen
tag
válasz
zsola400 #9304 üzenetére
Akkor nem foglalkozom a képpel, működik, letudva.
Akkor nem állok neki a kínai romot felrakni. Úgy fest, hogy kénytelen leszek várni a BL nyitásával, amíg születik valami megoldás.
TWRP-t próbáltam a MultiToollal is feltenni, meg próbáltam parancssorból is, nem akarja az igazat.
Ezt az EDL módot megnézem, bár ha úgy sem nyílik ki a BL, akkor nem küzdök vele.
-
-
lacora5
tag
válasz
zsola400 #2730 üzenetére
En használok, egy ideje áttértem a 8-ra. Eleinte majdnem visszaváltottam 7-re, de most már örülök, hogy nem tettem. Sokminden összeomlott, itt-ott hibás volt egy tiszta telepités (wipe cache-dalvik-system-data) utan is, végül adtam neki egy utolsó esélyt, hogy a belsőt is wipe-oltam, a romot a nullára tettem fel otg-n keresztül, és az appokat sem micloudbol allitottam vissza, hanem egyesével playről. Na azóta tökéletesen fut, teljesen stabil. Nálam a gps mindig megy energiakimélőn, plusz mobilnet, de így is hoz 4 órát. Szerintem már megéri váltani, de legjobb, ha ilyen tiszta a flashelés.
Mpierre képei emlékeztetnek a korai 7-es miui féle 4c-s képekre, akkor alig fókuszált jól, azóta nagyon sokat javitottak rajta, szép képeket lő, még a 7-es alatt kijavították. Ja és ezek a miuihu romok teljesen magyar romok.
-
feel2006
tag
válasz
zsola400 #2644 üzenetére
Köszönöm!
Ez alapján meglett mostanra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest