Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoando
aktív tag
Befrissült miui 14 -re Android 13-t tudja, megkapta decemberi frissítéssel
. Ez igen!
-
havri1
félisten
Google pay pár hete eldobta a telefont. Akármit csinálok, nem engedi, rootolt bla bla bla. Eddig ment.
Felraktam újra az EU stabilt, 2 napig ment, már megint ua..
Globallal megy az érintés nélküli fizetétés, googl epay? -
legínyek
csendes tag
-
adammolnar01
csendes tag
2021.08.31-én itthon vásárolt, céges telefonnak használt, flip tokban tárolt, sérülésmentes készüléknek szerintetek mennyi lehet jelenleg a reális ára?
-
Sty01
tag
Srácok, munkahely ( fegyveres vagyonőr) váltás miatt rengeteget használom a telefont. Eddig munkából hazaérve a számítógépen töltöttem. Most naponta 2 -3 töltöm és nekem úgy tünik mintha gyorsabban merülne. 3-3,5 óra kijelző idő megfogja. Eddig még sosem néztem ezt mert amire nekem kellett azt tudta. Kinek mennyi a kijelző ideje?⁷
-
djcool
tag
Tegnap jelzett a készülék, új frissítés érkezett (igaz,csak biztonsági): 14.0.4.0. a verzió és egyben jött a májusi és augusztusi biztonsági csomag benne. Ha jól emlékszem 740MB volt.
-
Sty01
tag
A gyártási évet hogy tudom megnézni?
-
hallerlaller
addikt
válasz
Enigma1945 #685 üzenetére
-
Enigma1945
őstag
válasz
hallerlaller #684 üzenetére
szia. nekem is ez van, de mar nem hasznalom, mert elado sorba kerult i14 valtas miatt. de ha annnyira szeretned segithetek?
-
hallerlaller
addikt
Használja itt valaki telekommal ezt a telefont? voWifi ikonom van, de voLte nincs, pedig elvileg mindkettő be van kapcsolva, ez miért lehet?
Valamiért nem aktív a Volte-jelző a *#*#4636#*#* menüben
-
Menadrin
kezdő
Sziasztok, xiaomi redmi note 9 pro frissítés után meghalt, nem fut fel, csak megy körbe körbe a bekapcs kikapcs, így kénytelen vagyok új telót nézni, mert nem értek a bootoláshoz meg semmi ilyen dolgokhoz és szervizbe nem akarom vinni.
Na de néztem a gt neo 2t,a gt 5gt, a gt2-t, poco f3at és a xiaomi mi 11it. A kérdés az lenne, hogy melyik éri meg a legjobban?
Amik érdekelnek egy telefonban az a jó gyors erős proci, kamera (note 9 pronal jobb legyen azért), üzemidő, wifi jelet jól fogja, gyorstöltés és ár érték. ja és idegesítő bugok ne legyenek, mint pl a beszélgetés közben kihangosíítom vagy lerakom a telefont, meg az értesítések ne csak akkor jöjjenek meg, ha rámegyek az appra. frissítések nem érdekelnek, mert ahogy azt észrevettem, csak és kizárólag azt akarják azzal elérni, hogy minél hamarabb belassítják és kinyírják a telefonokat.Ajánlások jöhetnek a fent említett telefonokon kívül is 150ezerig. Tudom az mi11i nem is fér bele, ezt használtan venném, nem szívesen. Külföldi vagyok, nálunk ezeket forgalmazzák. Köszönöm az ajánlatokat előre is.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Miert van az, ha alapertelmezett temara valtok, akkor nemely ikon feketere valt? Google ikonok inkabb. Ha kikapcsolom a sotet modot akkor is igy marad. De miert? Ez nem ilyen volt.
-
havri1
félisten
válasz
Enigma1945 #678 üzenetére
Valószínűleg alapértelmezett számhoz rendeli a szolgáltatást, és nem látja a simet.
-
Enigma1945
őstag
válasz
legínyek #677 üzenetére
Bazz, es tenyleg
Koszonom szepen
Nekem eszembe se jutott volna, sose lattam meg ilyet.Volna egy masik kerdesem tudnatok segiteni?
Tudjatok van ez az rcs cseveges az sms helyett.
Amint bele helyezem a masodik kartyat az elso simkartyamrol ami eredetileg benne volt mar csak sms-t enged kuldeni de rcs uzenetet nem. Rcs uzenetet csak az uj kartyarol engedi. Miert lehet ez? Amint kiveszem azonnal jo minden -
legínyek
csendes tag
válasz
Enigma1945 #676 üzenetére
Ahogy kihúzod a sim tálcát abban kettő foglalat van elől hátul
-
Enigma1945
őstag
válasz
hallerlaller #674 üzenetére
Koszonom szepen az informaciot.
Szerintem gaming teren el leszek vele egy ideig, mert egyebkent baromi szuper telo, a pubg, a cod-ban teljesen maximumon (magas textura letoltve ) semmi akadast nem tapasztaltam. Az asphalt 9 sem akadozott kicsit sem, szoval en letudom optimalizaltsag problemanak a fenti jatekot. -
hallerlaller
addikt
válasz
Enigma1945 #673 üzenetére
Értem. A Qualcomm csak tervezi(mint az Apple és a Mediatek is), gyártósora csak a Samsungnak és a TSMC-nek van.
A gyártást mindig bérgyártásban csinálják (egyedüli kivétel a Samsung, aki az Exynost a saját gyártósorán gyártatja), legtöbbször TSMC de néha becsúszik a Samsung is ha tulságosan lefoglaltak a TSMC gyártósorok (pl Apple szokta jó előre lefoglalni a saját processzorainak) de gyártott a Samsung is az Apple-nek régebben.
-
Enigma1945
őstag
válasz
hallerlaller #672 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
Enigma1945 #671 üzenetére
A Snapdragon 888-t a samsung gyártotta, sajnos melegedősebb is mint az előtte és az utánna lévő verziók, igényli a nagy hűtést extrém felhasználásnál. TSMC gyártotta qualcomm-ok kevésbé melegednek.
-
Enigma1945
őstag
válasz
hallerlaller #670 üzenetére
Azert furcsa, mert nekem volt nem regen egy mi9 abban snap955 es azon nem akadozott ennyire.. erezheto volt a lassulas, de akadozas nem volt.
Magasabb felbontas is volt, mert ugye a mi11i ben fhd van. -
hallerlaller
addikt
válasz
Enigma1945 #669 üzenetére
Vedd lejjebb akkor. Inkább egy Poco f4 GT-t kellett volna normális hűtéssel a te igényedre vagy valami gaming phone. Azért nem mai már a hardver, kijött két generáció, gondolom az újabb játékok fejlesztői már az új vasakra csinálják a full grafikát.
-
Enigma1945
őstag
válasz
DroiDMester #668 üzenetére
Hat tudod, az exynos chipsetet szidják nagyon sokan, szerintem okkal.
De ez azert meglepo hogy ezen a hardveren is kepes akadni valami -
válasz
Enigma1945 #667 üzenetére
és azon nem gondolkodtál hogy 2 féle csúcs hardveren is ugyan olyan szarul megy az adott játék akkor nem a telóval van gond, hanem a játék egy FOSHALMAZ!
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Tegnap vettem egy ilyen mobilt kifejezetten jatekra inkabb.
Szuper meg minden, de jatekban nem jeleskedik valami jol.
Battle prime jatek peldaul maximumon nagyon beakad néha.
A galaxy s20+ mobilomnal az exynosra fogtam a dolgot. De it snapdragon 888 van. Letezik hogy ennyire gyenge lenne mar is? -
tlala
addikt
Mi11i telefonja van a fiamnak, és valami frissítés óta gyakran újraindul magától.
Erre van valamilyen megoldás? -
4 napja cseréltem én is sima 13.asra!
jó teló nagyon, de nehéz vissza szokni 6.67" ről 6.36".ra azt hittem könnyebb lesz, és nem számot tevően kisebb, pedig az Mi11i előtt hasonló(6.39") méretű volt a Mi9T Pro is de most mégis kicsinek érzem!
amúgy a méretén kívül más gondom nincs a 13assal, várom hogy leteljen a 168óra és megy fel a Xiaomi.EU rom
-
kreg
aktív tag
Az nekem is tetszik,de az ára brutális szerintem. Persze biztos lesz még olcsóbb is. Foltosodik a kijelző? Jesszus...ilyesmivel nem találkoztam szerencsére,ami engem bosszant az a duplakoppos lezárás ami egyszerűen nem működik (úgy emlékszem az elején még működött,valamelyik frissítés cseszte el), illetve az ébresztés is csak a zárképernyőre dob ki.
-
kreg
aktív tag
Ha jól számolom már két főverzió-frissitést kapott ez a telefon. Mekkora esély van egy harmadikra? Elégedett vagyok egyébként vele, most tudnék kihozni valami újat jóárasitva, de ha lesz még rá frissitês akkor lehet ráér még.
-
hallerlaller
addikt
válasz
jojoando #656 üzenetére
Kulcsszó: Miui 14 split screen
-
jojoando
aktív tag
A fene a frissítésbe! Osztott képernyőt megtalálta valaki? menüben nincs.
-
kda1
tag
Sziasztok.azt tudja valaki hogy milyen kamera van a telefonba?(Sony?) Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest