- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetib
tag
Melyik verzióra kell downgradelni, hogy rendbe jött? Nekem hónapok óta csinálja ezt a hibát, ráadásul ma hoztam vissza garanciális szervízből, mégsem változott semmi. Kapott egy új power gombot, de sz@rt sem ért.
A telefon "hidegen" jól működik. De 20-30 perc folytonos használat után produkálja kb azt amit írtál. (Volt hogy betettem a fagyóba, hogy lehűljön, de az sem segített.) Annyi a különbség, hogy ha én zárom le a telefont (dupla kopp, power gomb) akkor azonnal kiiktatja magát és már csak a restart folyamat látszik, ha magától kapcsol ki a kijelző, akkor néha még aktív BT-on a kapcsolat, de ahogy be akarom kapcsolni a kijelzőt, megint a restart fogad. Totál idegtépő. Nem kapcsolhatom ki a kijelzőt, különben lefagy. Mi lehet ez? Alaplap? Akksi? Kamera? Mert kb a kameraszigetnél melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest