- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
válasz
Viktor0610 #3346 üzenetére
A NoLED elég régóta lekerült a play store ból. Csak a weathert látom már.
-
balu1977
senior tag
Notifybuddyt már kb 3 éve használom aod helyett. Sose hiányzott a gyári és szerintem kevesebbet is fogyaszt, mert tényleg csak azt jelzi amit én akarok.
-
Bandit21
addikt
válasz
Viktor0610 #3341 üzenetére
Nem hiszem hogy ki kapcsolta volna de holnap meg kérdezem.
Én sajna fa fejű vagyok és vagyom rá hogy tudja a telefon majd egyszer azt újra amit tudott akkor amikor el hoztam a boltból. Biztos van rá app, írt már más is, de engem ez zavar. (Amúgy a telefont nagyon szeretem) -
-
Gabás
addikt
válasz
Viktor0610 #3344 üzenetére
Ha mutatsz egyet, elhiszem
Általában fényjelzéseket tesznek ki, elég macerás őket konfigurálni, a részletesebb konfiguráció fizetős, merítik az akkumulátort… Szóval sokkal egyszerűbb a xiaomi.eu
-
-
Gabás
addikt
válasz
Viktor0610 #3341 üzenetére
Az AOD pl. számomra azért jobb, mert mutatja az alkalmazásikonokat (én csak azokat teszem ki a képernyőre)
-
-
válasz
Bandit21 #3340 üzenetére
A munkatársad nem kapcsolhatta ki a MIUI optimalizációt?
Kérdezz rá nála.Amúgy nem értem, miért ennyire fontos az, hogy a gyári AoD menjen, mikor a Play tele van ilyen programokkal.
Tudom, plusz egy app, de jó eséllyel alig eszik az akkuból, plusz biztos van a telónak más funkciója, amihez szintén nem gyári alkalmazást használsz, akkor az AoD miért ne lehetne ilyen? -
Bandit21
addikt
Üdv, októberben xiaomi shopban (árkád) vásárolt nem NE 5g 6/128 ra mikor jöhet ota a 13? (12.5.7 en vagyok jó ideje).
Munkatársam vett egy mi 11 et (talán T) és nem hagyta ota frissíteni a bolti 12.3 fölé így (ahogy nekem is az első napokban) működött az aod most viszont fel tette a 13 at és azt mondja továbbra is működik. (Számomra akkor működik ha bíz idő kozonkent 10 mp re fel villan az értesítés amíg meg nem nézem)
13 al másoknak 11 lite al van jó aod tapasztalat? Miui optimalizáciot nem kapcsolnan ki továbbra se szívesen.
-
zala005
tag
Sziasztok. Valakinek van tippje hogyan lehetne Netflixen visszaállítani a widevine L1-es supportot? A drm info L1-et ír, illetve Dolby Digital +HDR supportot, a Netflix viszont L3-at és kegyetlen rossz SD minőséget produkál.
Olvasgattam fórumokon, de nekem megint eltűnt a fingerprint sensor menüje, ahol lehetett volna valamit ezzel kapcsolatban állítani.Global 13.0.4 EEA
-
balu1977
senior tag
Hát nekem még sose volt problémám, igaz nem szoktam tesztelni mennyi idő után jelez.
-
gombasm
aktív tag
válasz
juve600 #3320 üzenetére
Nézz rá a messenger értékelésekre a play -ben. Tanulságos!
Nekünk pl. a telefonhívás (messengerből) nem működött két napja ("a telefonnak csatlakoznia kell a wifire vagy szolgáltatóhoz" üzenettel, mikor éppen 2 kártya volt 4Gn és fullon a wifi), aztán megnéztem, hogy hányan is panaszkodnak ilyesmire, gyalázatos... . Valószínűleg javítják majd, de addig meg lehet próbálni a lite verziót felrakni, az érdekes módon mind az értesítéseket mind a hívásokat tudja hibátlanul.
-
Maist
senior tag
-
scream24
senior tag
-
Maist
senior tag
-
juve600
nagyúr
válasz
cintula187 #3319 üzenetére
akkor Messenger hiba lesz
-
juve600
nagyúr
Messenger jó nálatok ? csak akkor kapom meg az értesítéseket ha megnyitom , minden engedély,stb meg van adva
-
razzorr
őstag
válasz
pusszycat #3311 üzenetére
Egy kicsit azért megnyugtat
Pláne hogy te is olyan régen vagy MA olvasó mint én,sőt még ismerős is a nicked,de hát olyan régen volt,hogy passz melyik topicból...
Egyébként még a Pocophonet is néztem,talán az F3 lenne a befutó,de mivel nem játszok már így talán felesleges. A 11lite külsőre a legjobb nálam. -
pusszycat
nagyúr
válasz
razzorr #3310 üzenetére
Ha ez megnyugtat valamilyen szinten ez eddig a kedvenc telefonom sok évre visszamenőleg, és 7-8 honapja egyszer sem indult újra és nem is fagyott a frissítésekkel sem volt probléma. Néztem az új telefonokat de nincs ilyen súlyban vékonyságban egy sem. Marad ez amig méltó utódra lelek. A Realme lehet talán a következő befutó.
-
razzorr
őstag
válasz
scream24 #3309 üzenetére
Köszi a válaszod,ez remek hír.Ez a tégla note már szabályosan zavar hogy ekkora dög, ráadásul a nadrágjaimat is kilyukasztja a sarka,pedig nem is feszülősben járok
A fotó is jó hír,bár sok helyen lehúzták a 11Liteot.Szerintem rá is melegítem valakite a noteot és megveszem ezt. Köszi mégegyszer.
-
razzorr
őstag
Üdv mindenkinek.Van itt olyan aki Redmi Note 9 pro-ról váltott erre a telóra?
Ebben szimpi,hogy nem olyan péklapát,ergo remélhetőleg kevesebbszer esik ki a kezemből.
Ami viszont fontos,hogy fotóban legyen egy kicsit jobb,ha már váltok. -
bopeti98
őstag
válasz
Viktor0610 #3305 üzenetére
Xiaomi esetén csak ott tudom leadni a telefont javításra ahol vettem (esetemben Yettel), vagy be lehet vinni hivatalos Xiaomi üzletbe is, ami a Lurdyba van?
-
-
bopeti98
őstag
válasz
juve600 #3303 üzenetére
Párom Mi 11 Lite 4G-én a MIUI 13-as frissítés után meghalt az ujjlenyomatolvasó. A beállításokból is eltűnt a lehetősége, csak arcalapú feloldás van. Csináltunk gyári visszaállítást, de a helyzet változatlan. Plusz elkezdett néha random kikapcsolni. Telefonálás, netezés...stb közben egyszer csak fogja magát és elsötétül. Utána gond nélkül vissza lehet kapcsolni. Frissítés előtt semmi baja nem volt.
Bocsi, nem válasz akart lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- sziku69: Szólánc.
- Star Trek
- Építő/felújító topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest