- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
siege5
aktív tag
Értem és megértem, bár a kérdésem felett pont elsiklottál.
Nekem is nagyon nagy kedvenc volt a huawei, és hát én is váltásra kényszerültem, kar de egyszer hátha... Most viszont ha már így alakult marad ez, és szerencsére (egy egy dolog kivételével ami másképp vagy máshol van) kezdem megszokni, és kiváló készüléknek mondanám. -
siege5
aktív tag
Ha már átvetted, akkor miért nem bontod ki kipróbálni 1-2 nap? Nem lesz rosszabb eladási ára (bár ennyiért úgy sem hiszem, hogy elviszik).
Bár ha alapból benned van az ellenszenv, meg miért vetted meg? Van több rendszer ami úgymond közelebb áll a faékhez Pl 1+, vagy a Pixelek. Esetleg iOS felé érdemes még kacsingatni. -
labrat
csendes tag
Ahol élek, még nem aktiválták az 5G tornyokat, de 4G mellett simán aktív a második kártya is (van bejövő hívás, SMS). De nem lesz számomra deal breaker ha 5G-nél a másik kártya inaktív lesz, egyelőre lövésem sincs mire kellhet az a sebesség, a 4G kb mindenre elég jelenleg.
-
Tiédetis
senior tag
Nagy KÉRDÉS tehát , hogy lehet-e ezzel telefonálni egyáltalán és ha igen milyen formában ....
Én elég sokat telefonálok a telefonnal, lehet meglepő, de tény
SIM1: voda / hang és adat
SIM2: telenor: adat ha szükségesLeírtam: 5G aktiválása esetén a SIM2 deaktiválódik. Ennél egyértelműbben nem tudok fogalmazni, de kb. nem izgat, mert nincs 5G, ha lenne se érdekelne:
- 1GB mobilnetre elég a 4G is bőven
- Csak kettő érintés és már aktív is a második sim is.
Mivel elkezdték árulni szolgáltatóknál, vélhetően ezt megoldja xiaomi. OP esetében nyilván erről már nem kell gondolkodni.Egyszerre kettő hálózatról úgysem tudsz telefonálni, de ez egyéni, kinek mi a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest