Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Köszönöm szépen mindnyájatoknak a válaszokat!
Végül inkább megkértem az eladót, hogy zárja a bootloadert. Nyugodtabb leszek így#6272 Peaceliker
Szerintem (számomra) gyári állapotban is hibátlan.
Ez megnyugtató!#6273 instantwater
"Nem mai darab a Redmi 4X, azután felüdülés lesz."
Én is ebben reménykedem, már nagyon unom, hogy állandóan belassul, nehezen indulnak az appok, stb Már épp ideje megválni tőle -
-
Carline
őstag
Csodálkoztam is a minap mikor ránéztem a 10T Pro romokra az XDA-n, hogy a project elixir összes dolgát zárták és törölték. Indok nem volt én meg nem kutakodtam, hogy miért csinálták.
Backup telefonként használom már csak, nincs rajta semmi fontos.
Köszi hogy megosztottad az infót. Ha törlik legalább visszarakom a stock miui-tCall recorder: Samsungon régebben CSC váltással volt megoldható. Azóta Samsnungom nem volt, biztos nehezítettek ott is valamit.
-
-
user26
senior tag
Megoldva.
Probléma forrása: user error.
Viszont itt hagyom másnak is jól jöhet.
Minden olyan Xiaomi.eu ROM, ami 2023.12.03 napján, vagy utánna lett feltöltve, az tartalmazza az Injektort, ami segítségével az Integrity-n áttmegy, viszont, magát az Injektort frissíteni kell, ebből mindig van "napra kész", azaz a legutolsó.
Ha a ROM-nak, a kiadás dátuma 2023.12.03 elötti, akkor nem tartalmazza az injektort. Ez azt jelenti, hogy helyből nem fog átmenni az Integrity -n. Erre hiába telepíted az Injkektor.apk -t nem lesz jó! Én Magisk + PIF modult próbáltam, de az se működött jól. Tehát alapesetben a ROM -t kell frissíteni, hogy perfekt legyen minden újra. -
kano
nagyúr
Igazából mindegyik szívja az akkut sajnos standby-ban. Szerintem egyébként a CrDroid hibátlan (viszont erőszak simán merül kb 15-18%-ot.
Én most Paranoid Android egy tesztverzióját használom, ez fogyasztásban tökéletes. De ez egy nem publikus tesztverzió, mert addig sírtam a fejlesztőnek míg csinált nekem egy tesztet (illetve 3 release-t), de végül is nem adta ki hivatalosan.
Viszont van pár probléma jelenleg a PA romokkal:
- nagyon lassú a wifi csatlakozása;
- nem működik a noti. LED.
Én szeretem a PA-t. Ha nem zavar az éjszakai túlzott merülés, akkor CrDroid. -
kano
nagyúr
Az A12-es romok mindegyike titkosítja a data partíciót. A rom flash után kell egy DFE flash is.
Backup nekem sohasem sikerült rendesen, valami mindig volt vele. Szóval én inkább tiszta telepítést csinálok.
Nem túlzottan kedvelem az A12-t, olyan mint egy nagypapaOS. Azt gondolták, hogy senki sem lát?Szóval igen, A11-et használok jelenleg, de nagyon sokszor volt már A12 településem és néha A11-nél is kell a DFE flash (attól függ, hogy hogyan csinálja meg a romot a DEV).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest