Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
Állítottam az energia kezelésen, hogy ne zárja be a messengert, meg beállítottam az alkalmazás engedélyeknél az automatikus indítást, egy darabig jó volt, most megint duplán kapom az órára az üzeneteket, de nem is egymás után hanem egyszerre jön kettő ugyanaz az üzenet. Ráadásul vibernél is ez a helyzet, tehát nem a messenger a ludas hanem szerintem a huawei healt app... Csak tanácstalan vagyok mit kezdjek már ezzel..
Ugylátom kezdődik a vesszőfutásom az miui-val, ezt emlegették huawei csoportba, hogy szopóka lesz dolgokkal én meg jól nem hittem el
Új hozzászólás Aktív témák
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest