- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz instantwater #49 üzenetére
Mondjuk, bedobtam tokba, most se a keret se a hátlap nem fog meg.
Viszont tok nélkül, jobb a hatás, tényleg elég jól összepakolták, a hátlap meg különösen tetszik.
Csak hát ebből sokat nem érzékelek.A Jack viszont nekem szintén fontos, örülök hogy benne hagyták, akár micro sd-t.
Sűrűn használom fülest, zsinórosat.Nekem ez tényleg ajándék áron volt, jóval előrébb vagyok mint a másikkal, ég és föld. Rendesen leragadtam M 950 nél. ( mondjuk a M 950 kijelzője parádés volt ám ! az is, ma is )
Van benne olyan ami már kikopóban van más -új- készülékekből, de nekem még lényeges.Bár, nem használm se az MI fiókot, se az arcképes védelmet.Viszont lenyomat olvasó az bejön nagyon. eddig nagyon kényelmes az oldalán, és hegyen is tökéletesen érzékelt.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
addikt
-
addikt
Igen, és jack is van benne.
Ezért volt az egyik kiszemelt.
Végül a jobb proci, jobb kijelző, gyorsabb RAM, és gyorsabb tárhely győzött .
De nagyon fáj a jack hiánya, és a Lite biztos nem billeg az asztalon .9T-ről váltottam, mert szabadulni akartam a PWMes OLEDtől. A 10T lite nem lett volna jelentős előrelépés nekem.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
válasz instantwater #44 üzenetére
Való igaz, 10T nek kijelzője kicsit jobb mutatókkal bír. De egyébként ez is egész jó, nekem.
Keret különösebben nem fog meg, nagyon jó az összeszerelésnek a minősége.
DE a hátlap az Gorilla 5 ös, nem műanyag
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Brekecs
senior tag
válasz instantwater #44 üzenetére
Igen, de csak ezt lehet bővíteni sd kártyával, 6/128 gb - ost, így nem volt kérdés melyiket vettem !
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
roli543
őstag
válasz rolandrepasi #13 üzenetére
Mert sokan ez alapjàn vesznek telefont. A több jobb. Egyik ismerősöm - átlag felhasználó - vett egy 4 kameras Redmi Note 9 Prot... mondja hogy neki sokkal jobb a kamerája, mint az Xs-emnek mert az négy, enyèm csak kettő. Próbáltam elmondani, hogy mi számít, és hogy az övéből min 2 kuka... nem értette... és millióan vannak így, hogy enyémbe 4-5 kamera van, legjobb...
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
addikt
-
akaido
addikt
válasz rolandrepasi #2 üzenetére
Mintha ezt hallottam volna már:
„Nem spóroltam semmin!” –>Jurassic Park (1993) John Hammond (Richard Attenborough)
Aztán mi lett a vége...Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
batai15
félisten
kelett mint a falat kenyér.
Poco x3 note 9 pro .[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Igen, vettem hozzá rózsaszín kistáskát is, pónilovakkal meg egyszarvúval
Nehezebb és nagyobb, de különösebben nem vágy hanyat.
64g és bő egy cm magasságban, szélesség és vastagság különbség, teljesen elhanyagolható.Ez nekem nem vészes, súly totál nem érdekel, inkább a magassága lehetne kisebb, de manapság nem divat, csak a tepsi fón.
Elleszek vele sztm pár évet, ahogy elvoltam M 950 masinával is.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
-
addikt
-
DrDobos
őstag
Ez is olyan szörnyen vastag, mint a sima 10T?
Samsung Galaxy A55 5G
-
janeszgol
félisten
Nem tűnik rossznak. Ezzel érdemes lehet elkezdeni 2021-et. Bár én inkbb valamelyik nagyobb tesót venném erősebb SoC-val, alig drágábban.
-
Doki42
őstag
Jó a vas, tetszik.
A teszt jó volt...Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Nekem a MI 10T verzió van, és az oldalsó ujjlenyomatolvasója szuper az egyedüli eddig nekem amelyik nedves kézzel is feloldja a telefont. Grat. (magamnak.h hanyagoltam a samsungot) az S9+ van, hogy száraz ujjal sem old fel mikor olyanja van.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
rep3at
őstag
Ez és a testvérmodellje a racionális emberek választása, ők nem másoknak vesznek telefont (vagizni) hanem maguknak, ésszerű összegért. Szerintem nem bánja meg aki pár évre berendezkedik velük.
Egy éve vettem egy Redmi Note 8T-t hasonló okból, teljesen meg voltam vele elégedve, vállalható sebesség, szép kijelző, korrekt kamera és kiemelkedő üzemidő jellemezte, sajnos pár hónapra rá ellopták. A mai napig meglenne..
Forward thinking. كرر
-
NB2
aktív tag
Mondjuk olcsó elérhetőséget lehet megosztani az 5g-s telóra
-
Tschubi
tag
válasz fornettisuti #25 üzenetére
inkább két Deák lesz az. 160 alatt nem nagyon lehet poco f2 pro-t. itthon.
de persze jobb is az a készülék.[ Szerkesztve ]
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Pár hete használom a telót és meg vagyok vele elégedve!
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
egy mátyással többért: poco f2 pro
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
rolandrepasi
tag
válasz #42308056 #23 üzenetére
Ezzel egyetértek. Huawei p30 proban jó makró volt. Jó, nem egy kategória. Ott nagyon szerettem. A sok 2 mpxl kamerát kárnak gyártják le. Mégnagyobb kár beépíteni. Dehát milyen jól néz ki hogy 3-4 kamera figyel hátul. Ezt már mondták nekem is. Mikor visszakérdeztem hogy mennyi használható képet lőttek vele csak tereltek.
-
törölt tag
válasz rolandrepasi #13 üzenetére
Nem értem miért nem a sima, nagylátó, tele trió az alapértelmezett. Tolják ezt a hülye makrót, amit viszont ki lehet váltani a tele kamerával. A mélységérzékelés meg nettó parasztvakítás.
-
doongoo
addikt
válasz instantwater #20 üzenetére
A kimovil a gyártói speckó alapján állít dolgokat, de itt a mobilarénán meg mérnek
[link] -
doongoo
addikt
holnapra várom a saját példányt. Galaxy A51-ről váltok és ez ill. a Poco X3 volt még a kalapban. Az 5G volt az egyik érv emellett, a másik pedig a letisztultabb kinézet. Kíváncsi leszek Amoledről visszaváltás mekkora fájdalommal jár majd, de jókat olvastam a kijelzőről a tesztekben. A miui-t meg anno szerettem.
#14PistiSan - holnap várhatóan meg tudom válaszolni a VoLTE kérdést, 5G-ről azt írták a külföldi tesztekben, hogy minden EU-ban járatos sávot tud (SUB6)
-
addikt
Hogyan sikerült 534 nitet mérni a kijelzőre?
A kimovil szerint 450 nitet tud. -
addikt
-
rolandrepasi
tag
Nincs mit!
Fentebb írtam, kevés a jó vibramotorral szerelt telefon mostanság. Anno volt blackberry-m. Műszak után lefeküdtem reggel aludni. Telót radiátorra raktam valamiért. Persze némítva. Panelban lakunk. 11 kor arra keltem hogy 3 szomszéd veri az ajtót hogy valami idegesítő hang időközönként a csöveken keresztül végigszalad. Csak néztem álmos fejjel. Mondtam hogy nem innen. Visszafeküdtem. Majd délután láttam hogy a munkahelyről hívtak alvás közben tizenpárszor... na akkor esett le hogy mit hallhattak... Na annak volt rezgőmotorja. -
rolandrepasi
tag
Üdv.
1. nekem iphone 11 pro max van. Telenor azt sem támogatja volte szempontból. Telefonon azt mondtam hogy huawei p30 proban van a kártya. Erre azt mondták hogy akkor bekapcsolják. Lett is volte-m. A telenor ilyen szempontból nem a legkedvesebb....
2. 5g...ki tudja hogy lesz még ez. Remélhetőleg az olcsóbb 5g-s telefonok térnyerése beindítja a folyamatot és telepítik majd az antennákat is. Szerintem jövőre nagy ugrás lehet ezen a téren. -
NoMagix
addikt
válasz rolandrepasi #4 üzenetére
Köszönöm!
A jelenlegi Redmi 5-nek jó a rezgése, de volt egy Mi9 lite-om aminek még a mellzsebemben sem éreztem olyan gyenge volt, 1 nap után eladtam!
Úgy néztem, hogy Samu A sorozatnak van jó erelye!
Miui vonalon akartam maradni, de sajnos mindegyik óriási lett és az áraik is elszaladtak már![ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
120Hz megjelenítő
Micro SD
64MP kamera
Selfiben kamerában is több
Stereo speakers
Oldalsó lenyomatolvasó
Akksija erősebb 4820 ennek, másiknak 4160, nem kevés.
33W töltés
Antutu,Geek, picit jobb teszteket produkált ezVan különbség.
Leginkább nekem a plusz akksi üzemidő ami kell.De ott van mindkét telefon, majd eldönti az ember, mi kell neki !
Tévedés jogát fenntartom
[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
Tetszik a készülék!
Ha vennék ilyet, 4 évre tervezek vele.
De lenne pár kérdésem, hátha valaki tud rá válaszolni.1.
VoLTE ezeken a telefonokon megy mondjuk a telenornál?
Hallottam olyanokat, hogy amelyik készüléket nem forgalmazza pl a telenor, azokon hivatalosan nem is engedik a használatát a VoLTE-nek. Nekem OnePlus3 telefonom van, rá lehet "hegeszteni" a VoLTE-t de én ezzel már nem akarok szenvedni.2.
5G sávokról mennyit lehet tudni? Ez a telefon pl a vidéken fogható (1-2 éven belül kiépülő) 5G-t fogja majd kezelni? 4G-nál a B20-as frekvencia tudom hogy kérdéses volt anno vásárlás előtt nálam.Mit írtam több évre veszek telefont, ezért a fenti szempontok 1-2 év múlva fontossá válhatnak.
-
rolandrepasi
tag
Igazából a hétköznapi vásárlónak nem fog feltűnni a különbség a két telefon között. Aki egy kicsit szakavatottabb az fog talán gondolkodóba esni hogy ips vagy amoled, erősebb proci vagy gyengébb, de a teszt is szépen kitér a tulajdonságok összehasonlítására. De hogy a kérdésedre is írjak, szerintem a gyártó se tudna igazán meggyőző választ adni.
-
törölt tag
Meglepően korrekt tud lenni a kamera, a fenyők pl. egész jól néznek ki. Az autós kép viszont nem túl erős.
-
juuzer
addikt
Mondjuk azt nem értem, hogy a Mi 10 Lite mellett mi értelme van ennek a telefonnak. Számomra nagyon átfedéses a két modell kb hasonló áron.
Vamos a la playa.
-
myckey
veterán
Ilyenem van, váltottam Microsoft 950 ről, jó pár év után.
November közepe óta kb....Tetszik, hegyen is volt már velem.
Azt nem írom le, mennyiért lett meg, megköveznétek
[ Szerkesztve ]
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz rolandrepasi #4 üzenetére
Nem tartozik a leghatározottabb rezgőmotorok közé, de erősebb a Xiaomi/Redmi átlagnál, az saccolnám, és érezni a bejövő hívást a zsebben.
-
dragonfx
veterán
poco x3 ugyanez nemkb?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
NoMagix
addikt
Ennek is ultra gyenge a rezgése?
-
rolandrepasi
tag
Ez remek telefon lett a maga kategóriájában. Semmin nem spóroltak. Azt hiszem aki ezt választja az nem jár rosszul.
-
Smiro
senior tag
Szuper teszt és telefon. Tudnak ezek a saomi fiúk. Csak lenne kisebb...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vízszűrő kancsók, szűrőbetétek, Laica, Brita, etc.-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- iPhone topik