Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Bocsi a dupláért.
Időközben gondoltam tiszta telepítéssel felrakom TWRP-ből a legfrissebb MIUIHU-t.
Hibát írt ki folyamatosan a TWRP a telepítéskor, de aztán sok wipe és factory reset megoldotta végül. Csak megint be*zaratott kicsit...kew: Köszi neked is a segítséget.
Kíváncsi leszek rá, hogy milyen használat közben, mert péntek óta csak a flashelgetés megy.
-
zsigus
őstag
válasz
Tomi_Ohl #4538 üzenetére
Nem tudom hogy hogyan, de úgy néz ki sikerült...
Tegnap este úgy voltam vele, hogy elegem volt az egészből, felraktam TWRP-n az 5.12.17-es MIUIHU fejlesztőit, és mondom így fogom használni, már nem érdekel az egész.
Azért még este rányomtam a frissítés appban a frissítésre, persze hibaüzenet.
Reggelre ahogy nézem a frissítésnél ott volt a piros 1-es, rámegyek és kijött hogy újraindítás.
Gyorsan megnézem a DiskInfo-t, 640 MB-os a system... Rányomtam az újraindításra és ez lett a vége:Hihetetlen.
Köszönöm a segítséget ismét mindenkinek.
-
zsigus
őstag
válasz
Tomi_Ohl #4533 üzenetére
Sziasztok.
Feladom...
Mindent kipróbáltam amit csak tudtam, de MiFlash-el nem megy fel csak a kínai V6.1.2.0.
Az összes többire meghatározhatatlan hiba...TWRP-vel csak 4.4-es rom, a MiRecovery-el pedig semmi.
A frissítéseknél való telepítésnél pedig hibaüzenet az ellenőrzés után.Most ahogy nézem a mappákat, a 6.1.2.0-ban van egy nv mappa, a többiben viszont nincs.
Ez miért van?
Köszi.
-
zsigus
őstag
Sziasztok!
Újfent köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
Egy olyan érdekes helyzet állt fenn, hogy a második rendszer volt utoljára indítva mikor a korábban linkelt régi fastboot rom-ot akartam telepíteni, ezért valahogy a másodlagos rendszernek tette fel.
Az 5.12.17-el elértem azt, hogy elsődleges rendszerként működik az 5.12.17, a másodlagos rendszernél bootloop, viszont ugyanúgy 640 MB-os a system partíció.
A MiRecovery nem csinál semmit a frissítésre, csak visszalép. A miuihu-s fastboot telepítésére pedig hibaüzenetet kapok (Meghatározhatatlan hiba...).
Egyre jobb.
Nem kellett volna feltennem a cn fastboot rom-ot.
Ha hamarabb megtalálom Tomi leírását akkor már rég 6.0-ás android lenne rajta.Milestone2: Nem a 6.1-es rom volt rajta, csak próbálkoztam egy ilyen fastboot rom-al, ez lett a cn rom.
Köszönöm még egyszer az eddigi segítséget.
-
zsigus
őstag
válasz
Milestone2 #4521 üzenetére
Köszi a választ neked is és Tomi_Ohl-nak is.
A linkelt rendszereket raktam fel, tehát nem lehetett olyan FW ami nem rá való.
Egy wipe után most már működik is minden funkció, csak éppen angol és kínai a választható nyelv.Felajánlja a gyári frissítést a 7-es MIUI-ra, de nem települ fel, hibát ír ki.
MiRecovery-ből pedig szintén hibával kilép bármit akarok felrakni.
Most a V6.1.2.0.KXDCNBJ van fenn.
Hogyan tovább?
Köszi.
-
zsigus
őstag
Köszönöm.
Megpróbáltam mindkét stabilt, mindent a leírás szerint csináltam, fel is települt, de nem jó valami.
Nincs mobilhálózat, nem ismeri fel a gép a telefont, és nem tudok más fw-t tenni rá. Nem működik a BT sem, hogy esetleg azon átküldjem a zip-et, és folyamatosan újraindul.Van ötleted?
Köszi.
-
zsigus
őstag
Sziasztok!
Csütörtökön boldog tulajdonosa lettem egy Mi4-nek (TD-LTE).
Viszont ahogy eddig látom az android frissítése nem olyan egyszerű... 4.4 van most rajta, (KTU84P) a 6.6.5.0-ás MIUI-al (KXDCNCF). A forrás aliexpress.
Valaki be tudna linkelni egy korábbi hozzászólást, vagy leírást vagy bármit amivel meg tudnám oldani a fastboot rom telepítését.
A MiFlash meghatározhatatlan hibát ír, és abban sem vagyok biztos, hogy jó helyről szedtem le a rom-ot.
Ha egy linket dobnátok, nagyon megköszönném.
Tudom, hogy mindig van valaki aki ezt kérdezi, és unjátok már a sok ismétlést, de tényleg bajban vagyok most.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged